top of page

Holistische Praktijk InnergyHeb jij het gevoel dat je vastloopt?

Ervaar je bepaalde klachten al voor langere tijd en merk je dat je er zelf niet los van komt?


  • Fysieke klachten waar niet echt een oorzaak voor te vinden is, en waar je maar niet vanaf lijkt te komen?

  • Emotionele of mentale klachten die jou al een langere tijd achtervolgen, maar voel je je niet helemaal op de juiste plek binnen de reguliere ggz?

  • Of merk je dat je energetisch niet meer lekker in balans bent?

In mijn Holistische praktijk help ik anderen met vele uiteenlopende klachten.

Klachten op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.


Van burn-out klachten, klachten als gevolg van trauma, fysieke ongemakken en pijnen die maar aanblijven of steeds terugkomen, slaapproblemen, angst en paniek en zo kan ik nog wel even doorgaan.


Vanuit mijn holistische kennis, visie en vele ervaring, gaan wij samen op zoek naar de oorzaak achter jouw klacht.

Een oorzaak, of de wortel, die vaak in een heel andere hoek blijkt te liggen. In de meeste gevallen heeft dit te maken met onverwerkte stukken en emoties uit het verleden, gedragspatronen of overlevingsmechanisme die je aangeleerd hebt in een moment dat ze jou diende, maar die nu niet meer van dienst zijn.


Ik help jou deze oorzaak op te sporen zodat je kunt gaan helen op dit dieper liggende niveau om zo de klachten die jij ervaart in dit moment te verminderen of zelfs doen verdwijnen.


Om deze klachten op te sporen én hier ook gelijk heling op te geven werk ik met verschillende technieken en methoden.

Ik ben professioneel geschoold als holistisch therapeut, Reiki Master, oplossingsgericht therapeut, Body Remembers Trauma Therapeut® en Traumarelease Breathwork facilitator®.

Een krachtige combinatie van tools waarmee ik jou in dit gehele pad kan bijstaan richting jouw heling en klachtverminderingen.


Vanuit zowel mijn eigen ervaring met deze methoden als de ervaring die ik opgedaan heb in mijn praktijk en de resultaten die hieruit voortvloeide, kan ik jou nu een effectief en transformerend programma aanbieden. In dit traject gaan we in 3 maanden effectief met jouw hulpvraag aan de slag om zo tot verbluffende resultaten te mogen komen. Heling vraagt namelijk liefde, tijd en inspanning van onszelf en dit gaat het beste wanneer jij hierin een commitment met jezelf aangaat. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om een enkele afspraak in mijn praktijk in te plannen.


Omdat ik ook als geen ander weet hoe belangrijk het is om een goede klik en energie te ervaren bij een therapeut bied ik je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Op die manier kan jij eerst aanvoelen of jij je bij mij op de juiste plek voelt om dit pad van heling en klachtvermindering aan te gaan.

Boek hier nu gemakkelijk jouw kennismakingsgesprek of behandeling naar keuze.


Ik verwelkom je graag in mijn praktijk.


Harte groet,


Sanne Woltjer


Ps. Wist je al dat er met regelmaat ook Breathwork groep-ceremonies worden georganiseerd in mijn praktijk? Bekijk hier mijn agenda voor de actuele planning.
58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page