top of page
Innergy_Agenda

AGENDA

Maandelijks verzorg ik in mijn praktijk een sessie Traumarelease & Breathwork in een kleine groep setting (max 4 deelnemers)

Heb jij al eens ervaren wat Traumarelease in een groep voor jou kan betekenen?

Of maak jij liever in een groep kennis met deze methode?

Daarnaast verzorg ik ook regelmatig ceremonies of events (in samenwerking met anderen)

De groep sessies die ik verzorg zijn in de basis allemaal gericht op het helen van:

  • oude traumastukken

  • belemmerende overtuigingen

  • opgeslagen stress & spanning

  • vastgezette emoties

 

Ook zijn deze ceremonies allemaal gericht op spirituele groei, verbinden met jezelf, de regie herpakken over je eigen leven (verantwoordelijkheid), bewustwording, zelfliefde en innerlijke groei.

Voel je welkom om eens aan te sluiten in de groep of bij een healing/ceremonie.

Sanne

Groep sessies of ceremonies werken voor de meesten heel verbindend en bekrachtigend. 

Ondanks dat het ook in de groep gaat om het individuele proces en je een innerlijke reis ook altijd voor jezelf maakt, is mijn ervaring dat het werken in een groep juist heel versterkend en verbindend kan werken.

Wil jij toch liever in een 1-op-1 setting aan de slag? Of voel jij behoefte voor nazorg of extra begeleiding na een groep sessie of ceremonie?

Op werkdagen kan je terecht in mijn praktijk voor 1-op-1 sessie/therapie.

Afspraken hiervoor zijn via hier in te plannen. Of stuur een bericht bij vragen.

 

Wil jij graag een privé sessie of ceremonie ervaren met jouw vrienden of geliefden? Stuur dan gerust een DM voor de mogelijkheden.

Take a look...

Hey Sanne en Anita! Ik vond het een hele fijne avond, dus nogmaals dank daarvoor. Ik zat in de auto terug naar huis en het enige wat ik de hele weg heb gevoeld en wat door mijn hoofd ging was:

'Ik ben welkom, ik ben welkom, ik ben gewoon welkom!'

Hoewel ik absoluut met mijn hoofd wel wist dat dit zo is (heb zo'n beetje mijn hele levensverhaal al tig keer geanalyseerd, al vele overtuigingen kunnen ombuigen ed) voelde ik het nu voor het eerst in heel mijn lijf. Zo fijn!

Wat een magische ervaring was het, de BRTT-ceremonie. In een mooie, warme setting waarbij er aandacht was voor een goede uitleg van wat wij zouden kunnen verwachten. Want het was toch ook best spannend; wat zou er gaan gebeuren? In een mooie opbouw waarin ik verrast werd door wat adem kan doen kwam ik op plekken in mij waar ik lang niet meer ben geweest. het was een ultiem moment van totaal in het lijf zijn, en emoties zonder belemmeringen of begrenzingen er te laten zijn, in de meest pure vorm. Vele jaren ervaringen in yoga en meditatie maar dit ging zo tot de kern. Eigenlijk moeilijk te omschrijven, gewoon doen als je jezelf lief hebt! Dank jullie Sanne en Anita voor de veilige holding!

Afgelopen week bij Sanne een Traumarelease sessie ondergaan. De prachtige ademreis was voor mij een bevrijdende reis. Zo bijzonder wat er is gebeurd tijdens deze sessie. Ik wist niet dat mijn lichaam tot zoiets in staat was....het gevoel in een soort trance te komen en spanning en verdriet los te kunnen laten. Sanne, het was ontzettend fijn om dit bij en met jou te mogen doen....Dank je wel!

Wauw wauw wauw.. wat was het een magisch weekend. Ik heb afgelopen zaterdag een breathwork en cacaobliss ceremonie mee mogen maken.
Voor mij was het vooral een weekend van loslaten en helen. Het was zo intens en zo bijzonder! Ik heb mij helemaal laten gaan, omdat ik mij dankzij Sanne & Anita helemaal veilig voelde. Ik werd goed begeleid. Voor diegene die twijfelen om te gaan: ik zeg doen!
Had ik dit maar eerder gedaan…
Ik heb zoveel geruimd, dus nu is het tijd voor nog meer zelfliefde❤️. Ik heb antwoorden mogen krijgen op levensvragen.. wat een bevrijding!

Ik heb bij Sanne en Anita in een hele fijne omgeving en veilige sfeer een Soul Retrieval ervaren. Van te voren had ik geen idee wat ik kon verwachten, maar ik had een "kom maar op" mentaliteit. Toen we de uitleg kregen, vond ik het toch wat spannend worden, omdat je je kwetsbaar opstelt voor hen en de groep. Maar ik voelde dat het goed was en bovendien: bij het oncomfortabele vind je groei! Sanne en Anita wisten exact wat ze deden en hebben alle deelnemers stuk voor stuk met alle aandacht en kunde begeleid. Ik ben hen heel dankbaar. Door hen en de veiligheid van de groep, heb ik emoties de ruimte kunnen geven waarvan ik niet wist dat ze nog zo intens in mijn lichaam lagen opgeslagen. Het voelt alsof ik bepaalde herinneringen en emoties nu eindelijk de aandacht heb gegeven die ze verdienen, het voelt rustiger, meer afgerond. Ik vind het een dikke aanrader voor iedereen.

Ik vond het een magische avond en ben benieuwd wat de andere ceremonies van Sanne en Anita nog voor me kunnen betekenen.

Nogmaals dank, Sanne en Anita.

Hoi Sanne... Het is nu al ruim 5 weken geleden dat ik in je praktijk een sessie heb mogen ervaren. Ik vond het super bijzonder. Nog steeds. Er is een soort van rust gekomen. Alsof de scherpe randjes er af zijn. In de eerste instantie dacht ik: eens kijken hoe lang het duurt voordat alles weer bij het oude is. Maar tot nu toe ervaar ik nog steeds die rust. Ik kan beter relativeren...sneller loslaten...er is wat meer rust in mijn hoofd. En dat heeft zijn weerslag op alles. Zeker ook op mijn relatie. Ik ben je erg dankbaar dat ik dit heb mogen doen. Er is echt iets veranderd. Ik denk na over een volgende sessie...dit werkt zoveel beter dan praat therapie ...

bottom of page