top of page
Innergy | Holistische therapie | Reiki behandeling Apeldoorn |

REIKI BEHANDELING

Liefdevol en ontspannend

Reiki betekent letterlijk ‘universele levensenergie’. 

Het is een manier om de verbinding tussen je hoofd en je hart te versterken, te ontspannen, jouw energie weer te laten stromen, eventuele blokkades op te heffen en jouw zelfhelend vermogen te stimuleren.

  • Voel jij dat je niet helemaal meer in balans bent?

  • of dat jouw energie niet lekker meer stroomt?

  • Heb je het gevoel dat je stil staat?

  • Zit je veel in je hoofd en wil jij graag de verbinding met jouw hart weer voelen?

Ontspannen, ont-stressen en Opladen!

Echt een cadeautje voor jezelf!

Zelf geloof ik in de kracht van ieder individu. Door zelfontplooiing en ontwikkeling zijn we in staat tot grote transformatie en kunnen we ons zelfhelend vermogen op alle niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch) vergroten. Dit houdt vaak in dat je pijn en verdriet eerst aangaat om vervolgens te kunnen groeien. Het werken met energie kan je hierbij ondersteunen en helpt je om de verbinding met jezelf te herstellen of te verbeteren. 

Innergy | Holistische therapie | Reiki | Energetische therapie

WAT IS REIKI?

Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken, door gebruik te maken van universele energie. Dit gaat door middel van handopleggingen.

Hierbij houd je je kleding gewoon aan.

Van oorsprong is reiki een Japanse natuurgeneeswijze volgens het Usui System of Natural Healing. Vrij vertaald betekent Reiki ‘universele levensenergie’. Alles wat leeft en groeit heeft deze levensenergie nodig om te kunnen bestaan. De levensenergie bevindt zich dan ook overal in en om ons heen.

Reiki kan je helpen bij zowel lichamelijke als mentale klachten. Daarnaast heeft het ook een fijne ontspannende werking.

Als holistisch therapeut en Reiki Master werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend. Bij ernstige klachten/ziekten is het ten alle tijden raadzaam een reguliere arts te bezoeken voor een diagnose of behandeling van ziekte.

Sanne heeft een hele fijne vibe. Je kan heel open met haar praten. Het is een hele veilige setting. De behandeling heeft veel losgemaakt bij mij. Ik weet niet precies hoe het werkt, maar ik voel dat er veel los is gekomen.

Hele mooie, kwetsbare sessie met Sanne gedaan. Wat voel ik me relaxed en sterk, vol energie. Dankjewel!

Sanne is een heel warm persoon. De aandacht en energie die zij geeft tijdens Reiki, laat me weer een stukje lichter voelen. Even ontspannen en tegelijkertijd ontdoen van "zooi" wat je niet meer nodig hebt ;-)

Innergy_Reiki
bottom of page