top of page

Hoi Sanne... Het is nu al ruim 5 weken geleden dat ik in je praktijk een sessie heb mogen ervaren. Ik vond het super bijzonder. Nog steeds. Er is een soort van rust gekomen. Alsof de scherpe randjes er af zijn. In de eerste instantie dacht ik: eens kijken hoe lang het duurt voordat alles weer bij het oude is. Maar tot nu toe ervaar ik nog steeds die rust. Ik kan beter relativeren...sneller loslaten...er is wat meer rust in mijn hoofd. En dat heeft zijn weerslag op alles. Zeker ook op mijn relatie. Ik ben je erg dankbaar dat ik dit heb mogen doen. Er is echt iets veranderd. Ik denk na over een volgende sessie...dit werkt zoveel beter dan praat therapie ...

Sanne voelt als thuiskomen. De ontvangst was enthousiast en warm. Ook de begeleiding van Sanne voelt als een warm bad. Ik voelde me erg veilig en kon heerlijk loslaten.
Heerlijke energie om bij in de buurt te zijn. Een waardevolle ervaring!

Ik heb bij Sanne en Anita in een hele fijne omgeving en veilige sfeer een Soul Retrieval ervaren. Van te voren had ik geen idee wat ik kon verwachten, maar ik had een "kom maar op" mentaliteit. Toen we de uitleg kregen, vond ik het toch wat spannend worden, omdat je je kwetsbaar opstelt voor hen en de groep. Maar ik voelde dat het goed was en bovendien: bij het oncomfortabele vind je groei! Sanne en Anita wisten exact wat ze deden en hebben alle deelnemers stuk voor stuk met alle aandacht en kunde begeleid. Ik ben hen heel dankbaar. Door hen en de veiligheid van de groep, heb ik emoties de ruimte kunnen geven waarvan ik niet wist dat ze nog zo intens in mijn lichaam lagen opgeslagen. Het voelt alsof ik bepaalde herinneringen en emoties nu eindelijk de aandacht heb gegeven die ze verdienen, het voelt rustiger, meer afgerond. Ik vind het een dikke aanrader voor iedereen.
Ik vond het een magische avond en ben benieuwd wat de andere ceremonies van Sanne en Anita nog voor me kunnen betekenen.
Nogmaals dank, Sanne en Anita.

Om eerst eens kennis te maken met ademwerk, heb ik eerst de groepsessie BRTT&Traumarelease breathwork gedaan. De sessie was zo goed bevallen dat ik daarna voor het Innergy Transformatie traject ben gegaan van 3 maanden. Iedere sessie is uniek, geeft weer andere inzichten. Er komt een hoop los aan energie in je lichaam, wat nog lang doorwerkt. Sanne staat echt voor je klaar, luistert, ondersteund en je voelt je veilig. Je kan jezelf zijn en niets is te gek! Ik kan Sanne echt aanraden, ik ben haar dankbaar! Het is de investering in jezelf meer dan waard!! Als ik terugkijk naar hoe ik bij Sanne begon en hoe ik er nu in sta, voel ik fysiek en mentaal verbeterd, heb ik inzichten mogen ontvangen en zie ik mijn patronen waarmee ik aan de slag kan.

Vorige maand heeft Sanne mij begeleid tijdens een Trauma Release Adem Reis en een BRTT sessie en wat een bijzondere ervaring was dat! Tijdens dit hele proces voelde ik mij veilig en ondersteund, alles mocht er zijn en dit hielp mij enorm met het kunnen loslaten, doorvoelen en helen van mijn stukken. Sanne's begeleiding ervaar ik als liefdevol en daadkrachtig, daar ze ook zeker weet op welk moment moment ze een extra "push" mag inzetten om je ergens doorheen te begeleiden. Mijn hoofd voelt rustiger en ook in mijn lijf ervaar ik meer ruimte. Sanne, heel erg bedankt voor jouw fijne begeleiding!

Ik heb bij Sanne holistische therapie gedaan en een reiki behandeling gehad, wat er voor gezorgd heeft dat ik een stuk minder spanning in mijn lijf voel! Vooral het kaakklemmen waar ik zo'n last van had is enorm afgenomen. Sanne is een heel fijn mens en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ik kijk erg uit naar een vervolg behandeling!

Afgelopen week bij Sanne een Traumarelease sessie ondergaan. De prachtige ademreis was voor mij een bevrijdende reis. Zo bijzonder wat er is gebeurd tijdens deze sessie. Ik wist niet dat mijn lichaam tot zoiets in staat was....het gevoel in een soort trance te komen en spanning en verdriet los te kunnen laten. Sanne, het was ontzettend fijn om dit bij en met jou te mogen doen....Dank je wel!

Een prachtige sessie gehad bij Sanne! Ze had al snel een plek gevonden waar de energie vast zat. Het trillen was gigantisch. Na deze bijzondere ervaring hebben we een ademhalingsreis gedaan. Zij heeft me goed begeleid hierin en aan het eind kon ik me er helemaal in laten gaan. Sanne gaf mij de juiste steun en begeleiding die ik op dat moment nodig had. Ze is een waanzinnig lief en meelevend persoon waar je helemaal jezelf kan zijn en mag laten gaan. Niks is te gek.
Bedankt voor deze prachtige ervaring!

Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Sanne. Ze vroeg hoe 't ging, op een prettige manier nodigt ze me uit om te vertellen. Ik voel mij begrepen en op mijn gemak. 
Ze stelde voor om een opstelling te doen met matjes, wat me tegenhoud om dingen voor mijzelf te doen. Voelde vooral goed dat alles mocht, was echt op mijn gemak. Ik voelde ook goed dat ze met mij mee voelde, erg fijn, geen medelijden maar compassie.
Daarna reiki. Ik voelde bij mijn buik van alles, weer emotioneel. Maar erg prettig, voelde mij getroost en gerespecteerd. Erg begripvol! 
Prachtig begin, van een mooi proces!

Een aanrader! Ik heb al heel veel verschillende behandelingen gehad met de holistische therapie! Sanne is wel de beste die ik gehad heb. Ik heb al 3 keer een behandeling gekregen! Alle drie waren succesvol. En de 4e staat alweer lekker in de agenda.
Liefs J.

Ik heb een super fijne Reiki behandeling gehad bij Sanne! Ze legt alles heel rustig uit en ik heb mij heel goed kunnen ontspannen tijdens de behandeling.


Op het eind nog even napraten en een heel toepasselijk kaartje getrokken dat een leuk nieuw inzicht gaf.

Bij Sanne een ademreis-ceremonie gedaan. Sanne is een mooi warm persoon. Ze ontvangt je met liefde en stelt je gelijk op je gemak. Tijdens de ademreis houd Sanne iedereen in de gaten en begeleid je daar waar nodig. Ik heb tijdens de reis veel emotie los gelaten wat mij weer een stuk verlicht heeft. Sanne dankjewel voor deze mooie ervaring.

Gisteren een hele mooie en fijne traumarelease & breathwork mogen ontvangen van Sanne. Tijdens de sessie voelde ik mij vooral veilig en geborgen. Alles mag er zijn en eruit. Bedankt Sanne voor deze mooie ervaring. Ik voel mij vol liefde.

Bij Sanne heb ik een trauma release/ademsessie gedaan.

Ik had geen idee wat ik moest verwachten en ging er open in. Sanne voelde voor mij heel open en veilig. Ze heeft alles mooi en helder uitgelegd en tijdens de sessie stelde ze me op mijn gemak zodat ik alles kon toelaten wat er zich aandiende.

De sessie opzich heeft me een gevoel van verlichting gegeven, ik heb dingen los kunnen laten en mijn lichaam voelt lichter en meer open.

Het was voor mij een mooie en hele fijne ervaring met goed resultaat..


Dankjewel lieve Sanne...

Gisteren was het dan eindelijk zo ver, mijn afspraak bij Praktijk Innergy voor mijn traumarelease/ademreis.
Het was een mooie ervaring waar ik veel heb mogen loslaten en vandaag voel ik me zoveel lichter op alle vlakken.
Maar vooral fysiek voelt mijn lichaam anders, minder zwaar, letterlijk alsof er iets vanaf gevallen is.....

Sanne heeft een hele fijne vibe. Je kan heel open met haar praten. Het is een hele veilige setting. De behandeling heeft veel losgemaakt bij mij. Ik weet niet precies hoe het werkt, maar ik voel dat er veel los is gekomen.

Sanne is een heel warm persoon. De aandacht en energie die zij geeft tijdens Reiki, laat me weer een stukje lichter voelen. Even ontspannen en tegelijkertijd ontdoen van "zooi" wat je niet meer nodig hebt ;-)

bottom of page