top of page

De vrouw achter Praktijk Innergy

Mijn naam is Sanne Woltjer

Geboren in januari 1986, woon achtend in Apeldoorn en trotse moeder van een prachtige zoon.

Mijn cliënten beschrijven mij als een toegankelijk, liefdevol, doortastend, begripvol en meelevend persoon waar je helemaal jezelf mag zijn.

In mijn praktijk behandel ik cliënten met uiteenlopende klachten. Hierbij maak ik gebruik van verschillende methoden waaronder o.a. Lichaamsgerichte therapie, Ademwerk, Energiewerk en Systemisch (innerlijk kind) werk.

Ik ben o.a. geschoold tot TRE® Provider (Tension & Trauma  Releasing Exercises), Reiki Master, Holistisch Therapeut, Oplossingsgericht Therapeut, Merkaba Healer niveau 1, Body Remembers Trauma Therapy & Traumarelease Breathwork facilitator (BRTT® & TRB®) en Systemisch Innerlijk Kind Werk.

Mijn inspiratie haal ik uit regelmatig bijscholen, mijn eigen ontwikkeling en ervaringen, contacten met collega’s/netwerk en boeken over spiritualiteit, holisme, persoonlijke ontwikkeling & psychologie.

Sanne Woltjer-Praktijk Innergy.jpg

In mijn eigen leven heb ik te maken gehad met o.a. burn-out, (seksueel) misbruik, emotionele onbeschikbaarheid, hooggevoeligheid (HSP), hechtingsproblematiek, vluchtgedrag, geboortetrauma, onrustige gezinssituaties, onzekere thuissituaties, scheiding, verslavingen, depressie, suïcidale gedachten, wat maakt dat ik ervaringsdeskundig ben op vele vlakken.

​​

Ook ik heb mogen leren en ervaren dat gedragspatronen(overlevingsmechanismen) onlosmakelijk verbonden zijn met hetgeen wij hebben meegemaakt en ervaren in ons leven. Patronen die ons op een punt in ons leven dienen, maar die uiteindelijk het 'roer' van ons overgenomen hebben. 

Het voelt dan ook als mijn missie om jou weer aan jouw eigen roer te laten staan en lekker in je vel te zitten en jouw klachten te verminderen of zelfs doen verdwijnen.

Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met mijn zoon, mijn dierbaren, maar ook mag ik graag momenten op mijzelf zijn.

Ik ben dol op diepgaande Ziels-Gesprekken met mijn lieve vriend(inn)en en kan genieten van heerlijke flauwe humor! 

Ik ben veel (wandelend) in de natuur te vinden, daarnaast bezoek ik regelmatig retraites/ceremonies voor mijn eigen ontwikkeling en processen.​

Ook een avondje netflixen, een goed (luister)boek en lekker eten kan ik enorm van genieten.

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram

In de media...

Sanne Woltjer

Opleiding & Ervaring

 • Kundalini BodyWork Opleiding (MU Coaching) - start mrt 2024

 • Kennisopleiding tot Transformatief Coach (Bridgeman Academy) - 2024

 • Workshop - Grounding your Souls Energy - Altazar Rossiter - nov 2023

 • Systemisch Innerlijk Kind Werk (Zonnevlecht Opleidingen) - 2023

 • TRE® Provider (Tension & Trauma Releasing Exercises / internationaal gecertificeerd) - 2021/2023 

 • BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy) - 2021

 • TRB® Traumarelease Breathwork facilitator - 2021

 • Holistisch Therapeut (ZoMa) - 2019/2021

 • Reiki Master - 2019/2020

 • MMT - Meervoudig Merkaba Healer niv1 (Aurora) - 2019

 • Oplossingsgerichte therapie (CIVAS) - 2019

 • Basisopleiding Psychologie (NCOI) - 2015/2016

Naast de opleidingen die ik gevolgd heb, mijn persoonlijke ervaringen en de vele praktijk ervaring die ik in de afgelopen jaren heb mogen opdoen, laat ik mij regelmatig bijscholen binnen mijn vakgebied, zo bezoek ik bijeenkomsten en ben ik aangesloten als Vriend van de Stichting EMOVERE.

Ook haal ik inspiratie uit het werk en literatuur van de volgende inspirerende personen:

- Gabor Maté

- Bessel vd Kolk

- Peter Levine

- Jan Bommerez

- Robert Bridgeman

- Altazar Rossiter

- Lars Faber

4.png

Hoi Sanne... Het is nu al ruim 5 weken geleden dat ik in je praktijk een sessie heb mogen ervaren. Ik vond het super bijzonder. Nog steeds. Er is een soort van rust gekomen. Alsof de scherpe randjes er af zijn. In de eerste instantie dacht ik: eens kijken hoe lang het duurt voordat alles weer bij het oude is. Maar tot nu toe ervaar ik nog steeds die rust. Ik kan beter relativeren...sneller loslaten...er is wat meer rust in mijn hoofd. En dat heeft zijn weerslag op alles. Zeker ook op mijn relatie. Ik ben je erg dankbaar dat ik dit heb mogen doen. Er is echt iets veranderd. Ik denk na over een volgende sessie...dit werkt zoveel beter dan praat therapie ...

Gisteren was het dan eindelijk zo ver, mijn afspraak bij Praktijk Innergy voor mijn traumarelease/ademreis.
Het was een mooie ervaring waar ik veel heb mogen loslaten en vandaag voel ik me zoveel lichter op alle vlakken.
Maar vooral fysiek voelt mijn lichaam anders, minder zwaar, letterlijk alsof er iets vanaf gevallen is.....

Afgelopen week bij Sanne een Traumarelease sessie ondergaan. De prachtige ademreis was voor mij een bevrijdende reis. Zo bijzonder wat er is gebeurd tijdens deze sessie. Ik wist niet dat mijn lichaam tot zoiets in staat was....het gevoel in een soort trance te komen en spanning en verdriet los te kunnen laten. Sanne, het was ontzettend fijn om dit bij en met jou te mogen doen....Dank je wel!

Een prachtige sessie gehad bij Sanne! Ze had al snel een plek gevonden waar de energie vast zat. Het trillen was gigantisch. Na deze bijzondere ervaring hebben we een ademhalingsreis gedaan. Zij heeft me goed begeleid hierin en aan het eind kon ik me er helemaal in laten gaan. Sanne gaf mij de juiste steun en begeleiding die ik op dat moment nodig had. Ze is een waanzinnig lief en meelevend persoon waar je helemaal jezelf kan zijn en mag laten gaan. Niks is te gek.
Bedankt voor deze prachtige ervaring!

Bij Sanne een ademreis-ceremonie gedaan. Sanne is een mooi warm persoon. Ze ontvangt je met liefde en stelt je gelijk op je gemak. Tijdens de ademreis houd Sanne iedereen in de gaten en begeleid je daar waar nodig. Ik heb tijdens de reis veel emotie los gelaten wat mij weer een stuk verlicht heeft. Sanne dankjewel voor deze mooie ervaring.

Ondertussen heb ik al een aantal keer een reiki sessie mogen ontvangen die stuk voor stuk heerlijk waren. Bij elke sessie heb ik inzichten gekregen die me telkens weer een stapje verder brengen op mijn pad van heling. Elke sessie een mooie kaart vooraf die de energie van de sessie weergeeft.

Vandaag heb ik een individuele trauma release sessie + ademreis mogen ontvangen en wauw, wat een ervaring. Dit was echt een deep soul/body dive. Wat een prachtige sessie heb ik gehad. Eerst trauma releasen waarbij het trillen zich opbouwde en er uiteindelijk een zichtbare en voelbare ontlading van spanning was. Er viel een laag van me af. Ik voel me zoveel lichter (en nog). Ik heb nog nooit eerder zoveel ontspanning in mijn lijf gevoeld. Totale rust.

Tijdens de ademreis heeft Sanne me fantastisch begeleid. Op de juiste momenten gaf ze met woorden net dat extra zetje waardoor ik durfde los te laten. Sanne creëert een veilige ruimte waar alles er mag zijn. Ik voel dankbaarheid voor mijn lichaam voor wat het allemaal kan.

De woorden die bij elke sessie terugkomen en die mij zoveel geven; je hoeft niet alles nu op te lossen. Je lichaam geeft je precies wat je nu aan kan, vertrouw daarop. 💞

Ik geniet van elke sessie die ik bij Sanne heb. Echt een cadeautje voor mezelf. Zowel de sessie zelf als de gezelligheid tussendoor ☺️ Dankbaar dat ik Sanne heb leren kennen 💝

In een emotioneel lastige én beladen periode voor mij ben ik via een doorverwijzing bij Sanne terecht gekomen. Een heel zacht en warm welkom op een mooie plek in haar praktijk. Ná de kennismaking zijn we de Breathwork in gegaan, ik heb hier al veel mee gedaan maar deze ervaring was écht heel bijzonder. Mooie en diepe stukken werden aangeraakt en het plaatje leek voor mij helemaal te kloppen. Een bijzonder mooie begeleiding met heel erg mooi resultaat, absoluut aan te raden!

bottom of page