top of page

OVER SANNE

2021-09-28 12.03.55.jpg

Mijn naam is Sanne Woltjer. 

Ik ben 36 jaar, woon in Apeldoorn en ben moeder van een prachtige zoon.

Mijn cliënten beschrijven mij als een toegankelijk, liefdevol, doortastend, begripvol en meelevend persoon waar je helemaal jezelf mag zijn.

In mijn praktijk behandel ik cliënten met uiteenlopende klachten. Hierbij maak ik gebruik van verschillende methoden waaronder o.a. Reiki, Holistische therapie/coaching, BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy) & TRB® (Traumarelease Breathwork).

Ik ben geschoold als Reiki Master, Holistisch Therapeut, Oplossingsgericht Therapeut, Merkaba Healer niveau 1, Traumarelease & Breathwork (BRTT® & TRB®) en momenteel in opleiding tot TRE® Provider (Tension & Trauma  Releasing Exercises).

Mijn inspiratie haal ik uit regelmatig bijscholen, mijn eigen ontwikkeling en ervaringen, contacten met collega’s/netwerk en boeken over spiritualiteit, holisme, persoonlijke ontwikkeling & psychologie.

In mijn eigen leven heb ik te maken gehad met o.a. burn-out, (seksueel) misbruik, emotionele onbeschikbaarheid, hooggevoeligheid (HSP), hechtingsproblematiek, vluchtgedrag, geboortetrauma, onrustige gezinssituaties, onzekere thuissituaties, scheiding, verslavingen, depressie, suïcidale gedachten, wat maakt dat ik ervaringsdeskundig ben op vele vlakken.

​​

Ook ik heb mogen leren en ervaren dat gedragspatronen(overlevingsmechanismen) onlosmakelijk verbonden zijn met hetgeen wij hebben meegemaakt en ervaren in ons leven. Patronen die ons op een punt in ons leven dienen, maar die uiteindelijk het 'roer' van ons overgenomen hebben. 

Het voelt dan ook als mijn missie om jou weer aan jouw eigen roer te laten staan en lekker in je vel te zitten en jouw klachten te verminderen of zelfs doen verdwijnen.

Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met mijn zoon, mijn dierbaren, maar ook mag ik graag alleen zijn. Ik ben veel (wandelend) in de natuur te vinden en daarnaast bezoek ik regelmatig retraites/ceremonies voor mijn eigen ontwikkeling en processen.​

Ook een avondje netflixen, een goed (luister)boek en lekker eten kan ik enorm van genieten.

bottom of page