Cacao Bliss x Trauma Release Breathwork.jpg

CACAO BLISS X TRAUMA RELEASE & BREATHWORK

juli 2022

incl. overnachting

Omgeving Nijmegen

Wil je binnen een enkele avond een gigantische persoonlijke ontwikkeling meemaken? Wellicht loop je al een tijd met zaken uit het verleden waar je maar niet vanaf komt? Of loopt je stress emmertje steeds vaker over en ben je jezelf daardoor helemaal kwijtgeraakt?

Op 16 juli en 30 juli verzorg ik samen met Anita Sophia een ceremonie met twee onderdelen die onze ervaring en krachten perfect samen brengt. We nemen je via Trauma Release Breathwork® mee op een reis in je lichaamsgeheugen waar we op zoek gaan naar opgeslagen spanning, energie en emoties. Sanne begeleid je tijdens deze reis door mogelijke obstakels en weerstanden die je tegenkomt en helpt je deze in het lichaam opgeslagen patronen los te laten. Na de sessie is je rugzak leger: je voelt je lichter en meer ontspannen, staat beter in contact met jezelf en je lichaam en je bent minder onder invloed van oude emoties en pijnen.

Vanuit je frisse en ontspannen staat gaan we verder met het 2e deel van de ceremonie waarin je verder op reis gaat onder begeleiding van een krachtig Plant Medicijn. We werken deze avonden met Cacao Bliss, een vrij nieuw Medicijn voor de ziel met prachtige ingrediënten als rauwe cacao, caapi ,psilocybine en een tal aan kruiden. Cacao Bliss heeft overeenkomsten met ‘the spirit’ van Ayahuasca door de aanwezigheid van Caapi, maar is veel zachter en de intensiteit kan per uur naar wens worden opgebouwd.


Onder begeleiding van het plant medicijn en ondersteunt door de sfeervolle ruimte en prachtige muziek ga je wederom op reis door je eigen wezen. Je raakt hele andere lagen dan degene die je via de Trauma Release Breathwork hebt ervaren maar je ziet ook hoe - zoals je vaak vanuit spirituele bronnen hoort - alles met elkaar verbonden is. Anita en Sanne zijn er beiden om je tijdens de reis bij te staan waar nodig en omdat groepen bewust klein gehouden worden is er voldoende ruimte voor persoonlijke ondersteuning.

Ben je klaar om de diepte in te duiken zoals nooit tevoren? We ontmoeten je graag op onze Ceremonie op 16 juli of 30 Juli!

Investering in jezelf; € 250,-


Dit is inclusief

  • Overnachting (omgeving Nijmegen)

  • Optionele Rapé

  • Sound Healing & Aromatherapy 

  • Diner & Ontbijt

  • Sharing

  • Professionele en liefdevolle begeleiding

Locatie: omgeving Nijmegen

  • zaterdag 16 juli 2022

  • zaterdag 30 juli 2022

van 15:00u tot zondag 10:00u

Er is plek voor maximaal 9 deelnemers.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Vermeld hierbij even dat het om de Cacao bliss gaat inclusief voorkeursdatum.

 
Cacao Bliss - Innergy
 

CACAO BLISS

DE KRACHT VAN SYNERGIE

Cacao Bliss is een een Medicijn wat een samenwerking van meerdere planten is. Hoewel de planten en componenten elk een lange historie in traditioneel sjamanistisch gebruik hebben is de mix die men Cacao Bliss noemt iets van de laatste jaren.


Echt een nieuwe ontwikkeling dus!

cacao bliss.jpg
 

REVIEWS

Lees hier ervaringen van anderen die jou voorgingen

Afgelopen week bij Sanne een Traumarelease sessie ondergaan. De prachtige ademreis was voor mij een bevrijdende reis. Zo bijzonder wat er is gebeurd tijdens deze sessie. Ik wist niet dat mijn lichaam tot zoiets in staat was....het gevoel in een soort trance te komen en spanning en verdriet los te kunnen laten. Sanne, het was ontzettend fijn om dit bij en met jou te mogen doen....Dank je wel!

Bij Sanne een breathwork-ceremonie gedaan. Sanne is een mooi warm persoon. Ze ontvangt je met liefde en stelt je gelijk op je gemak. Tijdens de ademreis houd Sanne iedereen in de gaten en begeleid je daar waar nodig. Ik heb tijdens de reis veel emotie los gelaten wat mij weer een stuk verlicht heeft. Sanne dankjewel voor deze mooie ervaring.

Een prachtige sessie gehad bij Sanne! Ze had al snel een plek gevonden waar de energie vast zat. Het trillen was gigantisch. Na deze bijzondere ervaring hebben we een ademhalingsreis gedaan. Zij heeft me goed begeleid hierin en aan het eind kon ik me er helemaal in laten gaan. Sanne gaf mij de juiste steun en begeleiding die ik op dat moment nodig had. Ze is een waanzinnig lief en meelevend persoon waar je helemaal jezelf kan zijn en mag laten gaan. Niks is te gek.
Bedankt voor deze prachtige ervaring!