top of page

BRTT®/TRB® & Contact met overledenen

Bijgewerkt op: 30 okt. 2022

Ik blijf mij steeds weer verwonderen hoe doeltreffend en helpend BRTT & Breathwork(TRB) kan zijn.

Afgelopen week ontving ik een dame in mijn praktijk. Ze volgt een traject waarbij we in 3 mnd 5x samenkomen en deze reis aangaan.

In dit traject worden energiewerk, ademwerk en lichaamsgericht werken gecombineerd.

Tijdens de sessie van de week gingen we met BRTT en Breathwork aan de gang. Dit was de 2e keer dat ze op deze wijze de reis naar binnen mocht maken.

Een reis die je in staat stelt door verschillende bewustzijnslagen af te reizen.

De vorige keer ontstond hier ruimte voor diep opgeslagen frustraties en woede. Er mocht zoveel loskomen. De weken erna spraken we elkaar nog en ze was werkelijk verbaasd hoe verlost ze zich voelde na slechts deze eerste sessie. Er was ruimte ontstaan en de lading die ze bij zich droeg voelde ze nagenoeg niet meer.Deze week had ze een heel andere reis. Zacht, liefdevol en stond in het teken van het loslaten van een bepaalde controle. Tijdens deze reis mocht ze haar ouders weer zien. (Beiden overleden) Wauw! Hoe bijzonder, en precies dat wat zij nodig had. Haar ouders vertelde dat het oké is, dat ze los mag laten. Er ontstond een zacht liefdevol moment van verdriet waarna ze in een oase van rust en vrede terecht mocht komen.


Ze had het (onbewust) nog nodig om hiervoor de ‘goedkeuring’ of instemming van haar ouders te ontvangen. Nu kan ze door…. In liefde en vrede.


Waarom ik jullie dit vertel? Om een beetje een inzicht te geven in hoe diep we kunnen gaan met deze methode. Je mag ontvangen wat je nodig hebt én wat je aan kunt. En in haar geval was dat een weerzien met haar ouders.


Nee! Hierbij zeg ik niet, of garandeer ik, dat een ieder zijn of haar overleden dierbaren zal mogen zien. Die garanties of zekerheden zal je bij mij nooit krijgen.

Het is zo persoonlijk hoe een innerlijke reis van een ieder mag gaan. En ja! Daarmee kunnen we die hele diepe onbewuste lagen bereiken, kunnen we loslaten, emoties doorvoelen, inzichten ontvangen en ook contacten leggen met andere dimensies.


Hier kan jarenlange reguliere therapie vaak niet tegenop! En daarom voelt het als mijn missie om deze methodes meer aan het licht te brengen.


Stuur mij gerust een bericht bij vragen.

Sanne32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page