top of page

TraumaRelease in beeld 📽️


The body remembers…..


Afgelopen week mocht ik een van mijn cliënten ontvangen en een stukje van onze sessie vastleggen. 🎥🙏🏻💚

Hiermee geef ik jullie een beeld van wat er kan ontstaan wanneer wij bezig gaan met TraumaRelease vanuit het lichaam.


Met Somatic bodywork activeren we een natuurlijk ontladingsmechanisme van waaruit het lichaam de ruimte krijgt om het zenuwstelsel te gaan ontladen. Dit kan zowel fysiek gebeuren als met emotionele releases.


Dit is slechts een klein deel van de sessie!

Ook reageert iedereen op zijn of haar eigen unieke manier op het werken met TraumaRelease.


Super dankbaar dat ik deze PowerVrouw mocht ontvangen en vastleggen.


Alles wat wij meemaken, zeker als we het hebben over stressvolle, emotionele of traumatische ervaringen, worden opgeslagen in ons lijf.

Zo kunnen wij jaren later uiteenlopende klachten gaan ervaren van gebeurtenissen die al lange tijd achter ons liggen. Fysieke, emotionele of mentale klachten. Of gedragspatronen/overlevingsmechanismen die het roer van ons overgenomen lijken te hebben.


Hierin blijken enkel cognitieve therapievormen niet altijd voldoende helpend en is het dan ook van essentieel belang om het lijf hierin te betrekken.Sanne Woltjer

Holistisch Trauma Therapeut


Een holistische benadering met lichaamsgerichte (somatische) therapie, energiewerk en ademwerk gericht op innerlijke groei, bewustwording, zelfliefde en het transformeren van Trauma, Stress, Pijn, Angst & Emoties naar meer rust en verbinding met jezelf.

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page