top of page

Tension & Trauma releasing exercises


Zoals jullie wellicht weten ben ik in opleiding tot TRE Provider. Binnenkort ga ik de 3e fase van deze opleiding in.

Een fase waarin ik ook opgeleid ga worden om naast 1-op-1 ook groepen te mogen gaan begeleiden met deze fantastische methode.


Ik zal voor mijn opleiding ook mogen gaan oefenen met het begeleiden van groepen.

Zodra dit zover is, zal ik graag een beroep op jullie doen!

Houdt mijn pagina op Instagram @praktijk_innergy even in de gaten voor als het zover is 😇, mocht je hierin geïnteresseerd zijn.


Voor nu deel ik vooral graag deze prachtige foto met jullie. Een foto van tijdens mijn opleiding. Een foto van een mooi proces. De kwetsbaarheid van mijn cliënt/medestudent en de toewijding en aandacht voor haar persoonlijke proces die ik hierbij terug zie in mijzelf 🙏🏻💚.


👉Wat is TRE®?

TRE®, oftewel Tension Releasing Exercises, is een innovatieve reeks oefeningen die het lichaam helpen om diepe spierspanning, veroorzaakt door stress, spanning of trauma, los te laten. Via een set van zeven eenvoudige, fysieke oefeningen leer je je natuurlijke ontladingsmechanisme te activeren en te reguleren waardoor spierspanning vrijkomt en het zenuwstelsel kalmeert.


TRE is een eenvoudig en diepgaand proces dat niet alleen gebruikt wordt voor het ontladen van stress en trauma, maar zeker ook voor het voorkomen van bijvoorbeeld chronische stress en burnout. Wanneer je TRE doorlopend en regelmatig toepast bouw je namelijk veerkracht op in het zenuwstelsel.


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page