top of page

Vrouwencirkel Apeldoorn

Afgelopen zaterdag organiseerde ik samen met Mies onze eerste Vrouwencirkel in Apeldoorn.

En ja! Het was een magisch succes.


Wat een bijzondere ochtend hebben wij mogen beleven. Zo dankbaar!


Het idee van deze Vrouwencirkel is ontstaan vanuit een eigen behoefte.

Zelf heb ik meerdere vrouwencirkels en/of ceremonies bijgewoond ver buiten mijn woonplaats.

De verbinding met andere vrouwen, hoe wij elkaar kunnen versterken, hoe we kwetsbaar mogen en kunnen zijn bij elkaar, hoe leerzaam het kan zijn, hoe fijn het is om samen te zijn met gelijkgestemden, hoe fijn het is om te sharen en natuurlijk te werken aan onze eigen innerlijke groei. En dat alles in een vertrouwde, laagdrempelige en veilige setting waar alles oké is. Waar je gehoord, gezien en gevoeld wordt. Waar je jezelf mag zien, horen en voelen.

Dit allemaal maakte dat ik een dikke vette JA voelde voor het opzetten van een Vrouwencirkel in Apeldoorn. En daarbij heb ik de handen ineen geslagen met Mies.


Natuurlijk vond ik het ook een beetje spannend. Maar vooral had ik er heel veel zin in.

Mies en ik hadden natuurlijk ons programma, maar ook hadden we besloten dat er vooral ook ruimte mocht zijn voor wat mocht ontstaan. We wilden graag vanuit de flow deze ochtend beleven. En dat is gelukt.


We hebben met zijn allen gelachen, er is gehuild, er is geknuffeld er is gezongen. We hebben verbinding met elkaar gemaakt op zielsniveau en jawel..... we hebben zelfs geknutseld aan een krachtvoorwerp.


Super dankbaar voor deze prachtige ochtend, alle vrouwen die hierbij aanwezig waren, jullie openheid en kwetsbaarheid, jullie vertrouwen, jullie hele zijn, de samenwerking met Mies, het weer, de prachtige locatie.... en ik kan nog wel even door.

Dank je!

Ik kijk nu al uit naar de volgende cirkel.


Liefs Sanne


Nieuwsgierig geworden? Volg dan onze groep op Facebook ( Vrouwencirkel Apeldoorn )

De volgende vrouwencirkel staat gepland op 12 september 2021. Daarover vind je hier meer.58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page