top of page

TRE® Workshop - Wauw, wat een ervaring!

Met een moe maar mega voldaan gevoel plof ik zojuist neer op de bank. Met mijn naamsticker nog op mijn borst.

Wat een week! (Halleluja!)Nadat lieve vriendin C* mij enkele weken geleden overviel met haar onaangekondigde bezoek heb ik deze week eigenlijk weer voor het eerst een week gedraaid in mijn praktijk. Stuk voor stuk weer met bijzondere sessies met als klap op de vuurpijl vandaag een workshop TRE die ik mee mocht begeleiden voor een groep van maar liefst 60! psychologen.

Wauw! Wat een ervaring! En wat super mooi om TRE (Tension & Trauma Releasing Exercises) en daarbij het belang van lichaamsgericht werken juist onder deze doelgroep onder de aandacht te brengen en ze hiermee kennis te laten maken.

Stiekem heb ik er afgelopen nacht een beetje slecht van geslapen

(dikke excitement! Je kent het misschien wel, Sinterklaas in het land, je bent een jaar of 6 en de volgende dag is het pakjes avond) Als een trappelend blij kind voel ik mij dat ik deze kans heb gekregen.

Wat een enorm waardevolle en leerzame dag was dit. Ik geniet nog even na in deze bubbel
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page