top of page

Stay Home - Corona virusGedwongen thuis zitten tegen een te snelle verspreiding van het Corona virus.

Tja.... alles wat 'moet' is lastig. Het gaat gepaard met een gevoel van weerstand. We zijn immers zo onze vrijheid gewend. Maar het is nu zo nodig! Nodig om de verspreiding van dit virus in een mindere vaart door te laten zetten, in mindere vaart zodat onze hulpverleners het aan kunnen en onze ziekenhuizen. Zodat er geen onmenselijke besluiten genomen te hoeven worden en iedere zieke hulp kan krijgen.

Allemaal zullen we in aanraking komen met dit virus op een bepaald moment. En ook zullen we er als mensheid weer van herstellen. Zorg goed voor je gezondheid. Houd je lijf sterk en gezond en zorg dat je het virus aankunt zodra het je grijpt. En ja...... blijf binnen!


En natuurlijk is er ook angst, en ook die mag er zijn.

Doorvoel alles wat er is en komt, laat het er zijn, kijk ernaar en kijk vanuit daar wat jou hierin dient of niet.

Angst is een slechte raadgever, maar wel een gevoel welke heel normaal is in deze situatie. We hoeven de angst niet weg te drukken. Laten we ernaar kijken, maar probeer je er niet door te laten leiden.

Grijp nu je kans om tot rust te komen, te reflecteren, kom tot jezelf. Lees eindelijk dat boek wat je al een tijd hebt liggen, ga schrijven, zingen, tekenen. Houdt die film marathon, ga mediteren, doe een online studie.....

Laten we van deze nood een deugd maken.

Gelukkig leven we in een digitale tijd en kunnen we videobellen, hebben we social media, tv, radio, tablet, telefoons e.d.

Laten we vooral contact houden met elkaar, op veilige afstand.


En last but not least! Een dikke shout out naar alle hulpverleners 👏💞

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page