top of page

Naar Binnen Keren


NAAR BINNEN KEREN

Voelt het alsof je de grip kwijt bent over een situatie? Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan en kom je maar niet tot de oplossing? Mentale, emotionele of fysieke ongemakken waar je maar geen vat op kunt krijgen?


Vaak liggen de antwoorden verscholen in onze rust, in de stilte, in onze binnenwereld. Soms is het nodig om even die vertraging in te gaan, om weer even een goed en helder overzicht te krijgen. Om antwoorden te vinden…. Op reis te gaan in jezelf.


Dit kan je doen met meditatie, wandelen door de natuur, gewoon in stilte zitten met jezelf en een lekkere kop thee…. Of misschien heb je wel een andere manier voor jezelf. Daag jezelf uit naar binnen te keren, en ontvang met open armen wat zich aandient. Misschien komen antwoorden op vraagstukken, inzichten en oplossingen als vanzelf. Krijg je antwoorden waardoor je weer verder kunt.


Het lukt ons niet altijd zelf om los te breken uit situaties waar we ons vastgelopen voelen.

Als holistisch therapeut voelt het als mijn missie om samen met jou tot de kern te komen. De kern achter jouw klachten en vraagstukken. Hierbij kijk ik naar verschillende niveaus, emotioneel, mentaal, fysiek, energetisch en spiritueel. Om zo samen tot de kern te komen en vanuit daar te mogen gaan helen wat zo hard om heling vraagt. Om nu eens echt te gaan voelen wat gevoeld wil worden.

In dit traject bied ik je een veilige omgeving en mijn liefdevolle begeleiding. Een plek waar je in alle kwetsbaarheid jezelf kunt zijn. Waar je gezien en gehoord wordt.

Hulp vragen aan een ander kan het krachtigste zijn wat je voor jezelf doet.

Wees welkom voor een vrijblijvende kennismaking.


Liefs Sanne


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page