top of page

....even onder de pannen

Afgelopen 2 dagen was ik even onder de pannen. Na mijn opleiding Traumarelease & Breathwork heb ik namelijk besloten nog verder de verdieping in te gaan op het gebied van Stress -en Traumarelease vanuit ons lijf. Om zo nog meer en beter het energetische met het lichaamswerk te mogen gaan combineren. Want voor mij vullen deze 2 elkaar zo mooi aan! Ik volg de opleiding tot TRE Provider (Tension Releasing Exercises). Mega interessant en een prachtige aanvulling op alle kennis en ervaring die ik al op heb mogen doen. En zo mooi ook hoe ik zelf steeds meer richting vind in mijn eigen positie als therapeut. Want naast nieuwe kennis is het ook een enorme aanvulling in mijn eigen stukken en processen.

Deze foto is er trouwens 1 in mijn prachtige nieuwe praktijkruimte. Ik kan niet wachten jullie hier te mogen gaan ontvangen voor mooie 1-op-1 sessies, ademreizen, healing circles, Vrouwencirkel, ceremonies, release sessies en wie weet wat voor een moois nog allemaal meer . Blijf mij vooral volgen voor alle activiteiten die komen gaan.

Op 6 november vier ik hier de opening van mijn nieuwe praktijk ruimte, misschien heb je het al voorbij zien komen? Je kunt die dag ook deelnemen aan een healing circle of een ademreis. Zie ik je dan? (Check even mijn vorige post voor meer info)

En voor nu…. Even lekker relaxen. Want dat heb ik verdiend!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page