top of page

Roep de ziel terug in het lichaamWelke delen van jou ben jij onderweg kwijt geraakt?

Door gebeurtenissen in ons leven kan het zijn dat wij bepaalde overlevingsmechanismen opbouwen. Gedragingen die ons beschermen tegen een pijn die we ooit gevoeld hebben, of misschien nog steeds voelen.

Wanneer wij ouder worden kan het zijn dat deze overlevingsmechanismen ons in de weg gaan zitten, je merkt dat je niet volop vanuit je eigen hart kunt leven. Je past je bijvoorbeeld aan voor anderen, houdt veel rekening met meningen om je heen, je durft je niet overal precies zo uit te spreken zoals je je voelt.

Hoe zou het zijn om bevrijd te worden uit deze belemmeringen? Bevrijd worden zodat jij volledig kunt zijn wie je bent en een leven in liefde met jezelf en vanuit je hart?

Hiervoor dienen we deze patronen voor onszelf te doorbreken. Je zou mogen in gaan zien waarom je bepaalde gedragingen hebt. Hiervoor zou je de onderliggende pijnen in de ogen mogen kijken. Emoties die weggestopt zijn om jouzelf te beschermen, welke gevoeld mogen worden en losgelaten mogen worden. Loslaten zodat jij steeds weer een stapje dichter terug komt bij jezelf. Jouw essentie!

Ik begeleid jou graag op deze prachtige weg terug naar jouw essentie. Een vrij leven vanuit liefde voor jezelf.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page