top of page

Lichaamsgerichte Traumarelease Therapie (Shake it Off!)

‼️Bevat schokkende beelden 😌


(Shake It Off ✨)De afgelopen periode kreeg ik meerdere keren de vraag van cliënten in mijn praktijk of ik “dit” nou ook zelf nog wel eens doe?

En dan hebben we het over het ontladen van spanning, stress, trauma en/of emoties vanuit het lijf met Lichaamsgerichte Traumarelease Therapie.Jazeker! 💫

En dat gaat in periodes waarin daar wat meer behoefte aan is, en momenten dat ik het zo een poosje niet doe.


Soms doe ik het omdat ik ‘gewoon’ even de behoefde voel om te ontladen, te ontspannen, ruimte te geven & weer contact te maken met mijn lijf (en dit hierdoor steeds beter leer aanvoelen en reguleren🙌🏼)


Andere momenten voel ik dat ik laagjes dieper mag. Diep traumaheling.


Dan loop ik tegen levensthema’s of uitdagingen aan. Of wanneer er oude pijnen naar het licht komen die om heling vragen in de vorm van Triggers & Patronen.💚In deze video geef ik je graag een wat uitgebreidere inzage in hoe zo’n proces er uit kan zien.

Hoe mijn lijf ruimte krijgt voor ontlading, maar ook het op (door) stroming brengen van de energie.


En dat allemaal vanuit veiligheid, het contact met mijn lijf, vanuit het Hier & Nu, zonder te hoeven praten, maar door te luisteren naar het lichaam.


The Body Remembers…. 💚


✨🙏🏻 Sanne
🚨 ieder lichaam, iedere persoon reageert op zijn of haar eigen manier waardoor bewegingen van het lijf anders kunnen zijn.


En dit kan ook elke keer weer verschillen.
23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page