top of page

HEEL JEZELFHEEL JEZELF

Ik zal gelijk even met de billen bloot, want ja...... ook ik heb jaren van mijn leven gespendeerd aan het proberen grip te krijgen op anderen en situaties. De focus lag daarbij voornamelijk buiten mijzelf. Goh....., wat heb ik daar enorm veel energie in gestoken om er vervolgens achter te komen dat ik mij veel beter op mijn eigen heling kon gaan richten.


De lastige situaties, mijn pijnen, het kwam allemaal voort door triggers die mij brachten naar herbelevingen van oude pijnstukken. Oude pijnstukken die stonden te springen om geheeld te worden, terwijl ik mijn focus richtte op de situatie of persoon in kwestie waar de trigger vandaan kwam. Op die manier bleef ik onbewust nog ver van mijn eigen helingsproces vandaan.


Wanneer wij dieper in onszelf kunnen kijken, kijken naar de achterliggende oorzaak waarom iets of iemand zo'n trigger is, waarom iets ons zo ontzettend weet te raken of pijn doet, dan komen we eigenlijk altijd uit bij oude pijnstukken of delen van ons die niet in balans zijn. Zodra we die oorzaken vinden, kunnen we daar heling op gaan geven en liefde brengen. Werken aan jezelf i.p.v. aan de ander.


Wanneer wij deze stukken bevrijden van hun lading, zullen we in het dagelijkse leven merken dat deze pijnstukken steeds minder getriggerd worden. Situaties die ons eerder brachten in het pijnstuk, de herbeleving, kunnen we nu veel beter verdragen. Door jezelf te helen zal je merken dat je lekkerder in je vel gaat zitten. Je staat sterker in je schoenen en voelt je krachtiger.


You'll be Fine!


Liefs Sanne7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

TRAUMA

Comentários


bottom of page