top of page

De kracht van jouw gedachten en intenties

Werk zelf aan je eigen helingsproces door gebruik te maken van jouw gedachtekracht.


Bewezen is dat woorden, muziek, gebeden, liefde en/of intenties de samenstelling van water doen veranderen.

Hier heeft Dr. Masaru Emoto uit Japan enorm veel onderzoek naar gedaan.


Zo heeft Dr. Masaru Emoto aangetoond dat externe effecten (o.a. muziek, gebeden, vriendelijke woorden, mooie afbeeldingen, liefde, intenties) de genetische structuur van water doet veranderen. Daarbij zorgen deze externe effecten ook voor de helende werking die water op ons heeft.Wij mensen brengen veel tijd door in gesprek met onszelf, beoordelen onszelf, praten over onszelf en denken op een bepaalde manier over onszelf.

Wij mensen bestaan voor ongeveer 70% uit water.

Vraag je dus eens af, dit wetende, wat onze gedachten of de dingen die we over onszelf zeggen doet met de samenstelling van onze cellen.

Zelfhaat of negatieve gedachten en overtuigingen over onszelf, zijn van invloed op je gezondheid. Je gedachten en de woorden die je gebruikt wanneer je tegen jezelf spreekt, worden gestuurd door intentie en emotie ... dat is een krachtige combinatie ⚡️.


Dit maakt ook dat wanneer wij slecht over onszelf denken, dit een enorme invloed heeft en maakt dat je gemakkelijk in een neerwaartse spiraal terecht kan komen.


Wees je bewust van de enorme kracht van gedachten en intenties. En wat dit met jou doet wanneer je een negatieve gedachte hebt over jezelf.


Naast het beïnvloeden van onszelf, door lief voor jezelf te zijn en te werken aan meer zelfliefde (mijn blog over zelfliefde en zelfacceptatie sluit hier erg mooi op aan). Werken we dus gelijk aan ons eigen helingsproces.

Om dit nog meer kracht bij te zetten, zou je ook het water dat je drinkt kunnen gaan beïnvloeden.

Dit doe je door positieve intenties of woorden los te laten op je water.

Je kunt hierbij ook gebruik maken van edelstenen, kristallen en symbolen.


Jouw intentie is de krachtigste tool die jij bezit! Maak hier gebruik van.
17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page