top of page

Hoi 😇

Hoooooooi! Dit zijn wij; Sanne & Anita (@anitasophia.holistic)


Poppen we zo even je timeline in met deze Crazy picture.

Ja! Dit ben ik ook🤪


De gene die wel eens een ceremonie van ons of mij hebben bijgewoond weten ongetwijfeld dat er bij mij ook een gezonde dosis humor aanwezig is.

Het werken met trauma hoeft niet alleen maar zwaar en heavy te zijn. Daar mag best een sparkle gezonde humor tussendoor.

Zo houden we het ook een beetje luchtig en ja, dit is ook gewoon wie ik ben! 😆


Deze 1e foto was voorafgaand aan de laatste ceremonie. Anita en ik doen wel vaker een poging een foto samen te maken, met dit soort foto’s als resultaat 🤣 Hier deden we even een ‘DragonForcje’ vooraf (🔥🤘🏼)


Nou….de groep ging werkelijk door FIRE and Flames deze ceremonie!

Wat een power en wat een mooie zielen 🙏🏻✨💚

Wat hebben jullie hard gewerkt!🔥


Vandaag kregen wij nog een mooie terugkoppeling van 1 van de deelnemers (Feeling Blessed)


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Een maand geleden heb ik deelgenomen aan de cacao bliss x trb ceremonie onder leiding van Sanne en Anita Sophia

Vanaf het moment dat ik mij had aangemeld ben ik met macht 100 het process in getrokken. Ik kwam in contact met weggestopte delen en gebeurtenissen. Het was zo intens dat ik op een gegeven moment een goede vriendin om hulp vroeg. Ik realiseerde me ineens hoeveel moeite ik had met hulp vragen en het toegeven nodig te hebben. Ook merkte ik dat er een deel nog steeds zeer kritisch is en het een teken van zwakte vindt, waar het eigenlijk bang is om gezien te worden..

Mijn reis stond in het teken van liefde en geborgenheid en dat is precies wat de dames mij gegund hebben. Het veld wat zij samen hebben neergezet was harmonious en in alignment met de spirits van het medicijn. Kort om, een fantastische combinatie!!

De reis/release heeft mij weer herenigd met een deel die ik kwijt was/verwaarloosd had. Op het moment zijn we bezig met het scheppen van een nieuwe band en mag ik elke dag een stukje dichterbij komen..

Dankjewel 💖

-

Dankbaarheid all over hier!

De volgende ceremonie met CacaoBliss staat gepland op 5 nov. We hebben nog een paar plekjes vrij❤️‍🔥💌
9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page