top of page
CacaoBliss

CACAOBLISS

DE KRACHT VAN SYNERGIE

CacaoBliss is een een Medicijn wat een samenwerking van meerdere planten is. Hoewel de planten en componenten elk een lange historie in traditioneel sjamanistisch gebruik hebben is de mix die men CacaoBliss noemt iets van de laatste jaren.


Echt een nieuwe ontwikkeling dus!

Hoewel elk CacaoBliss recept uniek is kun je er vanuit gaan dat de basis altijd draait om één of meerdere psilocybine-houdende planten, de MAO remmer Caapi, en natuurlijk cacao waar de naam vandaan komt. Aan die basis ingrediënten worden vaak Vele kruiden toegevoegd, denk dan aan planten die speciale locaties in het energieveld stimuleren zoals Bobinsana, medicinale paddenstoelen zoals Reishi of planten die een mannelijk of vrouwelijk karakter ondersteunen. De Cacao Bliss zoals wij hem geven heeft meer dan vijfentwintig ingrediënten.

Het mooie van CacaoBliss zit hem in het zachtaardige karakter. Je kunt op de diepste lagen van je wezen werken maar je voelt je nooit alsof je in een achtbaan zit en keihard aan het werk moet. CacaoBliss doet daarin denken aan een zachte en luchtigere Ayahuasca. Het medicijn kent wel echt zijn eigen specialiteit wat vooral door de Cacao komt, wat bekend staat als een hart opener. Als je denkt “Cacao eet ik vaak zat en er gaat helemaal niets open” dan kan dat kloppen. 

Commerciële cacao en rauwe onbewerkte cacao liggen zo ver van elkaar dat je het haast als andere substanties kunt zien. Los daarvan is het ook zo dat hoewel je een klein chocolaatje eet als je met CacaoBliss aan de gang gaat je merkt dat – dankzij de ondersteunende elementen – het toch echt echt het hart open zet als nooit tevoren.

Psilocybine-paddestoelen hebben een lange geschiedenis van medicinaal gebruik en blijken zeer effectief als een moderne behandeling voor een reeks psychische gezondheidsproblemen zoals; stress, verdriet, depressie, angst, verslaving, negatief zelfbeeld en PTSS.

Ik raad een CacaoBliss ceremonie aan voor mensen die graag met Plant Medicijnen willen werken maar het spannend vinden, voor mensen die diepe trauma’s hebben en niet gelijk met sterkere Medicijnen aan de slag willen, mensen die klachten hebben door een serotonine tekort, depressieve gevoelens, behoefte aan verruiming van jouw bewustzijn, zoeken naar antwoorden op levensvragen, of voor mensen die graag met een zachte en vrouwelijke teacher werken. Laat je overigens niet misleiden, ondanks het zachte karakter van dit Medicijn heb ik indrukwekkende genezing meegemaakt. Ook qua inzichten doet Cacao Bliss niet onder voor sterkere Medicijnen. 

Maandelijks geven wij; Sanne & Anita,  ceremonies met CacaoBliss & Traumarelease Breathwork

Daarnaast verzorgen wij maandelijks ook Traumarelease Ceremonies waar we zowel lichaamsgericht (BRTT®) als met Breathwork (TRB®) diepe lagen mogen bereiken. (zonder plantmedicijn)

Interesse in een Ceremonie met CacaoBliss? Bekijk de agenda of neem contact op als je vragen hebt.

Ceremonie of individueel?

Naast een ceremonie in groepsverband is het ook mogelijk om een 1-op-1 ceremonie, psilocybine therapie of begeleid microdoseringstraject onder begeleiding te ondergaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

KARAKTERISTIEKEN VAN HET MEDICIJN

 • Zacht en vrouwelijk karakter

 • Een echte hart-opener!

 • Door Caapi heeft het Medicijn overlappen met Ayahuasca en is diepe genezing mogelijk

 • Kan ondanks de zachtheid diepe lagen bereiken

 • Perfecte introductie tot Plant Medicijnen

NATUURLIJK PRODUCT

Onze CacaoBliss bevat 100% natuurlijke en legale psilocybine houdende producten.

HOOFDBESTANDSDELEN

Ceremoniële rauwe Cacao, Caapi, Psilocybine, kruiden om je hart te openen.

GECERTIFICEERDE BEGELEIDING

Onze begeleiders/therapeuten zijn ervaren in het werken met plantmedicijnen en gespecialiseerde Trauma therapeuten.

CACAOBLISSxBREATHWORK.jpg

CACAOBLISS & BREATHWORK KAN JOU HELPEN BIJ:

 • het loskomen van patronen die jou niet meer dienen

 • helen van oude trauma's en onverwerkte emoties

 • het kan je helpen bij vragen over jouw levenspad

 • lasten verminderen

 • bewustzijn vergroten

 • meer in contact met je lijf en ziel

 • angst, paniek, depressie of burn-out klachten verminderen/doorbreken

 • doorbreken van verslavingen

 • spirituele ontdekking

 • het verkrijgen van antwoorden en/of inzichten

 • vermindering van stress- en spanningsklachten

 • Migraine klachten

 • Chronische pijnklachten

 • Slapeloosheid

 • Pijnklachten

 • Hyperventilatie

Psilocybine en psilocine

De psychedelische stof psilocybine en de psilocybine houdende truffels/paddenstoelen worden steeds bekender vanwege de therapeutische eigenschappen van deze stof. Echter is het niet psilocybine maar psilocine wat zorgt voor de 'reis'. Psilocybine wordt door (maag)zuur en het enzym fosfatase omgezet naar psilocine.


Zowel Paddo’s als truffels bevatten psilocybine/psilocine en vallen in de groep bewustzijns veranderende en hallucinogene middelen. Paddo’s en magic truffels bevatten dezelfde werkzame stoffen.

De werkzame stoffen psilocine en psilocybine lijken erg op het lichaamseigen serotonine (de neurotransmitter). Ons lichaam zet psilocybine om naar psilocine. Psilocine kan dan op de serotonine receptor, genaamd de 5HT2a receptor, serotonine nabootsen. Door de hogere stimulatie van de receptoren ontstaan de effecten van paddo’s.

Minder serotonine

Serotonine zorgt bij een tekort voor depressie, angst, rusteloosheid, trek in zoet (wat serotonine nog meer verlaagt) en nog meer kwalen. Dit alles zorgt voor een negatieve spiraal waarbij je vatbaar wordt voor ongezonde verslavingen en het steeds lastiger wordt uit deze negatieve spiraal te komen. 

Een innerlijke reis met CacaoBliss

Een reis met CacaoBliss zorgt ervoor dat jouw verstandelijke controle vermindert (het ego, het denken). 

Onbewuste kennis zal mogen worden bevrijd en komt beschikbaar en brengt je in aanraking met emoties, levenslessen, inzichten en toekomst en verleden.

Een innerlijke reis met CacaoBliss zal zich in golven mogen ontvouwen en brengt je meestal in een combinatie van magische eenheidsgevoelens, fijne emoties (blijdschap en lachen) maar kan je ook je blinde vlekken, rigide mentale concepten en pijnlijke ervaringen laten voelen/zien.

Een reis brengt je vaak een afwisseling van je lichte en schaduwkanten. 

Zo kan jij nieuwe en diepere inzichten verkrijgen en kan er heling plaatsvinden.

De meest bekende effecten

 • Veranderingen in zintuigelijke waarnemingen. ​

 • Veranderingen in perceptie van tijd

 • Verbondenheid

 • Verbeterde creativiteit

 • Veranderingen in emotionele toestanden

Onze CacaoBliss ceremonies worden gegeven in een veilige setting met ervaren begeleiders/therapeuten (trauma geïnformeerd). 

Naast een uitgebreide intake zijn wij ook beschikbaar voor een eventueel nazorg-traject wanneer dit gewenst blijkt.

2022-08-14 16.26.26-1.jpg

Even voorstellen:

Wij; Sanne (Holistisch Trauma Therapeut en Traumarelease & Breathwork facilitator bij Praktijk Innergy) en Anita Sophia (Holistic Healer & Plantmedicine Facilitator)

verzorgen samen met regelmaat workshops en ceremonies gericht op het helen van:

 • oude traumastukken

 • belemmerende overtuigingen

 • opgeslagen stress & spanning

 • vastgezette emoties


Ook zijn deze ceremonies allemaal gericht op spirituele groei, verbinden met jezelf, de regie herpakken over je eigen leven (verantwoordelijkheid), bewustwording, zelfliefde en innerlijke groei.​

Ceremonies:

- Traumarelease ceremonie

(Body Remembers Trauma Therapy® & Traumarelease Breathwork®)

- CacaoBliss x Traumarelease Breathwork®

(Breathwork + Plantmedicijn)

- Rite of the Womb 

(Cacao Ceremony + ritueel incl. training & certificaat)

- Soul Retrieval / Terughalen van de Ziel

(Veld-, lichaams- en ademwerk)

REVIEWS

Lees hier ervaringen van anderen die jou voorgingen

Een maand geleden heb ik deelgenomen aan de cacao bliss x trb ceremonie onder leiding van Sanne en Anita Sophia

Vanaf het moment dat ik mij had aangemeld ben ik met macht 100 het process in getrokken. Ik kwam in contact met weggestopte delen en gebeurtenissen. Het was zo intens dat ik op een gegeven moment een goede vriendin om hulp vroeg. Ik realiseerde me ineens hoeveel moeite ik had met hulp vragen en het toegeven nodig te hebben. Ook merkte ik dat er een deel nog steeds zeer kritisch is en het een teken van zwakte vindt, waar het eigenlijk bang is om gezien te worden..

Mijn reis stond in het teken van liefde en geborgenheid en dat is precies wat de dames mij gegund hebben. Het veld wat zij samen hebben neergezet was harmonious en in alignment met de spirits van het medicijn. Kort om, een fantastische combinatie!!

De reis/release heeft mij weer herenigd met een deel die ik kwijt was/verwaarloosd had. Op het moment zijn we bezig met het scheppen van een nieuwe band en mag ik elke dag een stukje dichterbij komen..

Dankjewel.

Afgelopen zaterdag 10 september een breathwork en cacao ceremonie mogen meemaken en ervaren bij Sanne die samen met Anita Sophia echt een uniek, krachtig en veilig veld hebben gecreëerd voor hun cacao ceremonies.
Allereerst hebben we breathwork gehad van Sanne, dit was voor mij helemaal nieuw en ik heb echt ervaren wat de kracht ervan is. Wat een unieke ervaring en het maakte veel los.
Na de breathwork heb ik een hele mooie reis mogen maken met de cacao ceremonie en mede door het veilige gevoel dat Sanne en Anita je geven heb ik mij volledig in de ceremonie kunnen overgeven en het kunnen ervaren. Erg dankbaar en nagenieten van dit mooie cadeau, iets om nooit te vergeten.

Afgelopen week bij Sanne een Traumarelease sessie ondergaan. De prachtige ademreis was voor mij een bevrijdende reis. Zo bijzonder wat er is gebeurd tijdens deze sessie. Ik wist niet dat mijn lichaam tot zoiets in staat was....het gevoel in een soort trance te komen en spanning en verdriet los te kunnen laten. Sanne, het was ontzettend fijn om dit bij en met jou te mogen doen....Dank je wel!

Bij Sanne een breathwork-ceremonie gedaan. Sanne is een mooi warm persoon. Ze ontvangt je met liefde en stelt je gelijk op je gemak. Tijdens de ademreis houd Sanne iedereen in de gaten en begeleid je daar waar nodig. Ik heb tijdens de reis veel emotie los gelaten wat mij weer een stuk verlicht heeft. Sanne dankjewel voor deze mooie ervaring.

Een prachtige sessie gehad bij Sanne! Ze had al snel een plek gevonden waar de energie vast zat. Het trillen was gigantisch. Na deze bijzondere ervaring hebben we een ademhalingsreis gedaan. Zij heeft me goed begeleid hierin en aan het eind kon ik me er helemaal in laten gaan. Sanne gaf mij de juiste steun en begeleiding die ik op dat moment nodig had. Ze is een waanzinnig lief en meelevend persoon waar je helemaal jezelf kan zijn en mag laten gaan. Niks is te gek.
Bedankt voor deze prachtige ervaring!

bottom of page