CACAO BLISS

DE KRACHT VAN SYNERGIE

Chocolate Coconut

Cacao Bliss is een een Medicijn wat een samenwerking van meerdere planten is. Hoewel de planten en componenten elk een lange historie in traditioneel sjamanistisch gebruik hebben is de mix die men Cacao Bliss noemt iets van de laatste jaren.


Echt een nieuwe ontwikkeling dus!

Hoewel elk Cacao Bliss recept uniek is kun je er vanuit gaan dat de basis altijd draait om één of meerdere psilocybine-houdende planten, de MAO remmer Caapi, en natuurlijk cacao waar de naam vandaan komt. Aan die basisingrediënten worden vaak Vele kruiden toegevoegd, denk dan aan planten die speciale locaties in het energieveld stimuleren zoals Bobinsana, medicinale paddestoelen zoals Reishi of planten die een mannelijk of vrouwelijk karakter ondersteunen. De Cacao Bliss zoals wij hem geven heeft meer dan vijfentwintig ingrediënten.

Het mooie van Cacao Bliss zit hem in het zachtaardige karakter. Je kunt op de diepste lagen van je wezen werken maar je voelt je nooit alsof je in een achtbaan zit en keihard aan het werk moet. Cacao Bliss doet daarin denken aan een zachte en luchtigere Ayahuasca. Het medicijn kent wel echt zijn eigen specialiteit wat vooral door de Cacao komt, wat bekend staat als een hart opener. Als je denkt “Cacao eet ik vaak zat en er gaat helemaal niets open” dan kan dat kloppen. 

Commerciële cacao en rauwe onbewerkte cacao liggen zo ver van elkaar dat je het haast als andere substanties kunt zien. Los daarvan is het ook zo dat hoewel je een klein chocolaatje eet als je met Cacao Bliss aan de gang gaat je merkt dat – dankzij de ondersteunende elementen – het toch echt echt het hart open zet als nooit tevoren.

Ik raad Cacao Bliss aan voor mensen die graag met Plant Medicijnen willen werken maar het spannend vinden, voor mensen die diepe trauma’s hebben en niet gelijk met sterkere Medicijnen aan de slag willen of voor mensen die graag met een zachte en vrouwelijke teacher werken. Laat je overig niet misleiden, ondanks het zachte karakter van dit Medicijn heb ik indrukwekkende genezing meegemaakt. Ook qua inzichten doet Cacao Bliss niet onder voor sterkere Medicijnen. 

Interesse in een Ceremonie met Cacao Bliss? Bekijk de agenda of neem contact op als je vragen hebt.

KARAKTERISTIEKEN VAN HET MEDICIJN

  • Zacht en vrouwelijk karakter

  • Een echte hart-opener!

  • Door Caapi heeft het Medicijn overlappen met Ayahuasca en is diepe genezing mogelijk

  • Kan ondanks de zachtheid diepe lagen bereiken

  • Perfecte introductie tot Plant Medicijnen

 
Cacao Bliss - Innergy
 

REVIEWS

Lees hier ervaringen van anderen die jou voorgingen

Afgelopen week bij Sanne een Traumarelease sessie ondergaan. De prachtige ademreis was voor mij een bevrijdende reis. Zo bijzonder wat er is gebeurd tijdens deze sessie. Ik wist niet dat mijn lichaam tot zoiets in staat was....het gevoel in een soort trance te komen en spanning en verdriet los te kunnen laten. Sanne, het was ontzettend fijn om dit bij en met jou te mogen doen....Dank je wel!

Bij Sanne een breathwork-ceremonie gedaan. Sanne is een mooi warm persoon. Ze ontvangt je met liefde en stelt je gelijk op je gemak. Tijdens de ademreis houd Sanne iedereen in de gaten en begeleid je daar waar nodig. Ik heb tijdens de reis veel emotie los gelaten wat mij weer een stuk verlicht heeft. Sanne dankjewel voor deze mooie ervaring.

Een prachtige sessie gehad bij Sanne! Ze had al snel een plek gevonden waar de energie vast zat. Het trillen was gigantisch. Na deze bijzondere ervaring hebben we een ademhalingsreis gedaan. Zij heeft me goed begeleid hierin en aan het eind kon ik me er helemaal in laten gaan. Sanne gaf mij de juiste steun en begeleiding die ik op dat moment nodig had. Ze is een waanzinnig lief en meelevend persoon waar je helemaal jezelf kan zijn en mag laten gaan. Niks is te gek.
Bedankt voor deze prachtige ervaring!