top of page
Innergy_Agenda

AGENDA

Maandelijks worden er vanuit mijn praktijk ceremonies georganiseerd.

De ceremonies doe ik in samenwerking en met extra begeleiding van Anita Sophia.

De ceremonies zijn in de basis allemaal gericht op het helen van:

- oude traumastukken

- belemmerende overtuigingen

- opgeslagen stress & spanning

- vastgezette emoties


Ook zijn deze ceremonies allemaal gericht op spirituele groei, verbinden met jezelf/je ziel, de regie herpakken over je eigen leven (verantwoordelijkheid), bewustwording, zelfliefde en innerlijke groei.​​

Groep sessies of ceremonies werken voor de meesten heel verbindend en bekrachtigend. 

Ondanks dat het ook in de groep gaat om het individuele proces en je een innerlijke reis ook altijd voor jezelf maakt, is mijn ervaring dat het werken in een groep juist heel versterkend kan werken.

Liever een ceremonie 1-op-1 ervaren of in DUO? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Ceremonies

Innergy_Reiki

1

BRTT® &

TraumaRelease Breathwork

Deze avond stelt jou in staat om ruimte te geven aan diep opgeslagen spanning en stress, trauma & emoties, om vanuit daar de mogelijkheid te krijgen deze te ontladen.

Hierbij maken we gebruik van het natuurlijke ontladingsmechanisme van het lijf en werken we met de kracht van onze adem.

 

 

 

Woensdagavond

Apeldoorn | 18:30 | € 105,-

max. 7 deelnemers

2022-08-28 17.37.06.jpg

2

CacaoBliss x

TraumaRelease Breathwork

In samenwerking met deze Psilocybine houdende bonbon en ademwerk maken we een reis door de diepste lagen van de Ziel.

CacaoBliss is met haar niet te onderschatten zachte karakter een perfecte introductie tot het werken met PlantMedicijnen.

 

 

 

 

Zaterdag - Zondag

Nijmegen | 15:00 | € 290,-

max. 9 deelnemers

CacaoBliss en Breathwork

3

Magic Truffel x Breathwork

Een innerlijke reis met de Magic Truffel kan jou in contact brengen met jouw ware zelf en jouw innerlijke wijsheid, waardoor je diepe inzichten kan ontvangen op zielsniveau.

De combinatie van Psilocybine en deskundige begeleiding in een veilige setting kan je helpen in je process om de diepte in te gaan en zaken bij de kern aan te pakken.

 

Donderdag

Apeldoorn | 9:30u | € 225,-

max. 7 deelnemers

Paddenstoel in bos
CacaoBliss Innergy.jpg

Even voorstellen:

Wij; Sanne (Holistisch Trauma Therapeut en Traumarelease & Breathwork facilitator bij Praktijk Innergy) en Anita Sophia (Holistic Healer & Plantmedicine Facilitator)

verzorgen samen met regelmaat workshops en ceremonies gericht op het helen van:

  • oude traumastukken

  • belemmerende overtuigingen

  • opgeslagen stress & spanning

  • vastgezette emoties


Ook zijn deze ceremonies allemaal gericht op spirituele groei, verbinden met jezelf, de regie herpakken over je eigen leven (verantwoordelijkheid), bewustwording, zelfliefde en innerlijke groei.​

Ceremonies:

- Traumarelease ceremonie

(Body Remembers Trauma Therapy® & Traumarelease Breathwork®)

- CacaoBliss x Traumarelease Breathwork®

(Breathwork + Plantmedicijn)

- Rite of the Womb 

(Cacao Ceremony + ritueel incl. training & certificaat)

- Soul Loss / Terughalen van de Ziel

(Veld-, lichaams- en ademwerk)

Hey Sanne en Anita! Ik vond het een hele fijne avond, dus nogmaals dank daarvoor. Ik zat in de auto terug naar huis en het enige wat ik de hele weg heb gevoeld en wat door mijn hoofd ging was:

'Ik ben welkom, ik ben welkom, ik ben gewoon welkom!'

Hoewel ik absoluut met mijn hoofd wel wist dat dit zo is (heb zo'n beetje mijn hele levensverhaal al tig keer geanalyseerd, al vele overtuigingen kunnen ombuigen ed) voelde ik het nu voor het eerst in heel mijn lijf. Zo fijn!

Wat een magische ervaring was het, de BRTT-ceremonie. In een mooie, warme setting waarbij er aandacht was voor een goede uitleg van wat wij zouden kunnen verwachten. Want het was toch ook best spannend; wat zou er gaan gebeuren? In een mooie opbouw waarin ik verrast werd door wat adem kan doen kwam ik op plekken in mij waar ik lang niet meer ben geweest. het was een ultiem moment van totaal in het lijf zijn, en emoties zonder belemmeringen of begrenzingen er te laten zijn, in de meest pure vorm. Vele jaren ervaringen in yoga en meditatie maar dit ging zo tot de kern. Eigenlijk moeilijk te omschrijven, gewoon doen als je jezelf lief hebt! Dank jullie Sanne en Anita voor de veilige holding!

Afgelopen week bij Sanne een Traumarelease sessie ondergaan. De prachtige ademreis was voor mij een bevrijdende reis. Zo bijzonder wat er is gebeurd tijdens deze sessie. Ik wist niet dat mijn lichaam tot zoiets in staat was....het gevoel in een soort trance te komen en spanning en verdriet los te kunnen laten. Sanne, het was ontzettend fijn om dit bij en met jou te mogen doen....Dank je wel!

Een prachtige sessie gehad bij Sanne! Ze had al snel een plek gevonden waar de energie vast zat. Het trillen was gigantisch. Na deze bijzondere ervaring hebben we een ademhalingsreis gedaan. Zij heeft me goed begeleid hierin en aan het eind kon ik me er helemaal in laten gaan. Sanne gaf mij de juiste steun en begeleiding die ik op dat moment nodig had. Ze is een waanzinnig lief en meelevend persoon waar je helemaal jezelf kan zijn en mag laten gaan. Niks is te gek.
Bedankt voor deze prachtige ervaring!

Ik heb bij Sanne en Anita in een hele fijne omgeving en veilige sfeer een Soul Retrieval ervaren. Van te voren had ik geen idee wat ik kon verwachten, maar ik had een "kom maar op" mentaliteit. Toen we de uitleg kregen, vond ik het toch wat spannend worden, omdat je je kwetsbaar opstelt voor hen en de groep. Maar ik voelde dat het goed was en bovendien: bij het oncomfortabele vind je groei! Sanne en Anita wisten exact wat ze deden en hebben alle deelnemers stuk voor stuk met alle aandacht en kunde begeleid. Ik ben hen heel dankbaar. Door hen en de veiligheid van de groep, heb ik emoties de ruimte kunnen geven waarvan ik niet wist dat ze nog zo intens in mijn lichaam lagen opgeslagen. Het voelt alsof ik bepaalde herinneringen en emoties nu eindelijk de aandacht heb gegeven die ze verdienen, het voelt rustiger, meer afgerond. Ik vind het een dikke aanrader voor iedereen.

Ik vond het een magische avond en ben benieuwd wat de andere ceremonies van Sanne en Anita nog voor me kunnen betekenen.

Nogmaals dank, Sanne en Anita.

Hoi Sanne... Het is nu al ruim 5 weken geleden dat ik in je praktijk een sessie heb mogen ervaren. Ik vond het super bijzonder. Nog steeds. Er is een soort van rust gekomen. Alsof de scherpe randjes er af zijn. In de eerste instantie dacht ik: eens kijken hoe lang het duurt voordat alles weer bij het oude is. Maar tot nu toe ervaar ik nog steeds die rust. Ik kan beter relativeren...sneller loslaten...er is wat meer rust in mijn hoofd. En dat heeft zijn weerslag op alles. Zeker ook op mijn relatie. Ik ben je erg dankbaar dat ik dit heb mogen doen. Er is echt iets veranderd. Ik denk na over een volgende sessie...dit werkt zoveel beter dan praat therapie ...

bottom of page