top of page

My story.... (even voorstellen)

Bijgewerkt op: 11 nov. 2023

✨ YOUR STORY, IS YOUR POWER ✨


Even voorstellen...
Mijn naam is Sanne Woltjer, 37 lentes jong, moeder van een prachtige zoon (7) en inmiddels alweer een aantal jaar werkzaam als Therapeut, wat ik inmiddels met veel plezier op full-time basis mag doen.

Als Holistisch Trauma Therapeut heb ik het dankbare voorrecht (Ja! Zo voelt het️) om anderen te mogen begeleiden op hun 'pad' en in hun meest kwetsbare stukken.

Individuele therapie gericht op innerlijke groei, bewustwording, zelfliefde en het ontladen en transformeren van Trauma, Stress, Pijn, Angst & Emoties naar meer rust, ontspanning en verbinding met jezelf.

Werk wat ik elke dag weer met mijn hele hart & ziel en een enorme lading aan passie mag uitvoeren.

En daarnaast verzorg ik zo nu en dan ook groep sessies en ceremonies vanuit mijn praktijk.


Maar dat is niet zomaar, of vanuit het niets ontstaan.

Hiervoor heb ik namelijk 15 jaar lang op de financiële administratie gewerkt bij een bedrijf in de wereld van Installatie- en elektrotechniek, waarvan de laatste 5 jaar in een managers functie.


Van een kantoorbaan in een mannenwereld, waar ik voornamelijk vanuit het hoofd werkte, naar een eigen praktijk waar ik mensen mag begeleiden en we vooral met gevoelens en emoties bezig zijn. En waar het grootste deel van mijn cliënten ook nog eens vrouw is.

(Mannen! Jullie zijn hartstikke welkom!)


Hoe dan? (Ik hoor het je bijna denken..)

Nou, daarvoor mocht ik eerst knetterhard tegen mijzelf aanlopen. Zo is mijn ontdekkingsreis al vele jaren geleden gestart en heb ik al meerdere transformaties mogen ondergaan. En nog steeds ontdek ook ik weer nieuwe ui-laagjes die ik mag afpellen.

Want ja, ik geloof niet in quick fixes, het leven is een grote leerschool en vanuit elke laag mogen wij weer nieuwe stukjes in onszelf ontdekken.

En vanuit al die inmiddels afgepelde ui-laagjes, waarin energiewerk, lichaamswerk en ademwerk voor mij een levens-veranderende rol hebben gespeeld, is de ruimte ontstaan om ook anderen daarin te mogen begeleiden.


Daar waren op mijn reis wel ook eerst nog 2 burn-outs en een scheiding voor ‘nodig’ om uiteindelijk ‘echt’ mijzelf te mogen gaan ontdekken om uiteindelijk ook de sprong in het diepe te kunnen wagen naar een drastische carriereswitch.


Ik zal niet het hele verhaal met alle ins-en-outs met jullie delen, want dan zou ik haast een boek kunnen schrijven. Maar wel kan ik zeggen dat ik in de afgelopen 10 jaar (of zelfs wat meer) van compleet uit contact te zijn met mijzelf, nu voel dat ik thuis ben gekomen in mijzelf.

Dat ik weer weet wie IK ben.

Maar ook dat ik nog steeds mag leren.


Van jongs af aan heb ik een flinke rugzak vol met overlevingsstrategieën bij elkaar weten te verzamelen. Mechanismen die mij letterlijk hebben doen overleven en waar ik nu met dankbaarheid en met wijze levenslessen en een berg aan ervaring op terug mag kijken.


In mijn jonge leven heb ik o.a. te maken gehad met (seksueel) misbruik en grensoverschrijdende situaties, scheiding van mijn ouders, verhuizingen, nieuwe opvoeders en onvoldoende veiligheid/ruimte voor of het weten hoe met emoties om te gaan.

En met de kennis van nu droeg ik ook nog een flink geboortetrauma met mij mee.


Ik belandde uiteindelijk al op jonge leeftijd in verslavingen als ‘oplossing’ voor mijn problemen en raakte volledig verwijderd van mijzelf en belandde verder in onveilige situaties en uiteindelijk zelfs zonder dak boven mijn hoofd.

Gooi daar nog even een dosis hechtingsproblematiek, depressies, co-dependance & suïcidale gedachten bij op en het plaatje wordt al een stuk completer.


Ook ik heb mogen leren en ervaren dat gedragspatronen(overlevingsmechanismen) onlosmakelijk verbonden zijn met hetgeen wij hebben meegemaakt en ervaren in ons leven. Patronen die ons op een punt in ons leven dienen, maar die uiteindelijk het 'roer' van ons overgenomen hebben.

Het leven dat ons steeds maar blijft triggeren om te blijven groeien en ontdekken.

En een lijf dat aan de bel trekt op het moment dat wij weer wat te doen hebben.

Om je de ogen te openen, om weer terug te mogen komen bij jouw eigen pure ziel.

Jouw authentieke ZIJN.


Het voelt dan ook als mijn missie om jou weer aan jouw eigen roer te laten staan en lekker in je vel te zitten en jouw klachten te verminderen of zelfs doen verdwijnen. Als een professional met mijn vele kennis en ervaring, maar ook vanuit mijn persoonlijke ervaringen weet ik als geen ander hoe het is om deze ‘reis’ te maken.


Mijn reis, is mijn reis.


En net als dat, is de jouwe het jouwe!

We hebben allemaal ons eigen unieke verhaal met onze unieke ervaringen en belevingen.

Maar we hebben allemaal 1 belangrijk ding gemeen.

In de kern, willen we allemaal het liefst ons eigen authentieke zelf kunnen zijn.

En daarin, loop ik met alle liefde een stukje met je mee.
Liefs Sanne

22 weergaven0 opmerkingen
bottom of page