top of page

InnerChild Healing vs TraumaRelease Breathwork


YEAH!!! ❤️‍🔥 New things are coming ✨


Ik had er al wat over verklapt in de nieuwe ‘Agenda Update!


Voor begin komend jaar staan er namelijk nieuwe small-group sessies op de agenda.


Het afgelopen jaar heb ik vele mensen mogen begeleiden, maar ook zelf mocht ik weer verder groeien, helen en daarnaast ook extra kennis en ervaring op doen.

Zo heb ik afgelopen jaar, naast het afronden van de opleiding tot (internationaal gecertificeerd) TRE Provider, ook afgelopen zomer de cursus Innerlijk Kind Werk mogen afronden bij Zonnevlecht Opleidingen


Als Holistisch Therapeut had ik al een mooie basis met Innerlijk Kind werk, maar ik voelde aan alles dat ik hier meer de verdieping en de verbreding in mocht…

En dit was niet voor niks….🙏🏻💞


Aan de voet van deze opleiding voelde ik meteen dat deze cursus in eerste instantie voor mijn EIGEN PROCESSEN was. IK mocht ZELF weer een laagje dieper.

En wauw! Wat ben ik diep gegaan.

Pauline Trum 🙏🏻 Dankbaar voor jouw bergen aan kennis & ervaring die je deelt en de professionaliteit waarmee jij dit de wereld in stuurt 🙌🏼


De afgelopen maanden heeft het Innerlijk Kind werk zich steeds meer ingeweven in de sessies in mijn praktijk. En WOW! Naast wat dit voor mij, in mijn eigen processen gedaan heeft, zie ik ook zo’n waardevolle aanvulling binnen de cliënt sessies die ik doe in mijn praktijk.


Ons INNERLIJK KIND speelt een onmisbare rol in onze helingsprocessen.


En daarom heb ik besloten dit waardevolle Thema ook te integreren in de small group sessies.


De sessie op zat 9 maart zal dan ook volledig in het teken staan van het helen en verbinden met het Innerlijk Kind.

Een extra uitgebreide (4u durende) groep sessie met TraumaRelease, Breathwork én InnerChild Healing.

En zo tof! De eerste aanmelding is al binnen 🙌🏼❤️‍🔥

Deze zaterdag is er maximaal ruimte voor 4 deelnemers.

Ben jij klaar om de verbinding aan te gaan met het (gewonde) Innerlijk Kind in jou?


Jouw plek reserveren voor deze groep sessie kan via de Agenda op mijn website.

Of stel mij jouw vraag in DM 💌


💚✨🧚🏼

Sanne Woltjer

Holistisch Trauma Therapeut


Een holistische benadering met lichaamsgerichte (somatische) therapie, energiewerk & ademwerk gericht op innerlijke groei, bewustwording, zelfliefde en het transformeren van Trauma, Stress, Pijn, Angst & Emoties naar meer rust en verbinding met jezelf.38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page