top of page

Hou vast aan je eigen geloof en doelen

We kennen ze allemaal wel. Die momenten op je pad, jouw pad, dat pad waar jij zo hard vecht voor jouw doelen. Iets wat je graag wilt bereiken, waar je naartoe wilt en waar jij in gelooft. Of dat nou een andere baan is, die leuke partner waar jij voor vecht, dat lijf wat jij graag wilt, die promotie waar je zo graag naartoe wilt of misschien wel iets waarvoor je aan het sparen bent.

Op dit pad zijn er altijd wel momenten of situaties dat je even tegen een muur aanloopt. Dat kan een tegenvallende situatie zijn, of het gaat je misschien niet snel genoeg, of wellicht zijn het mensen in je omgeving die geen geloof hebben in jouw doelen.


Je zat zo lekker en vol goede moed met al je focus op je doel wetend dat er een dag zal komen dat jij je doel zult halen. Helemaal lekker in je power-vibes.

En daar kwam die! Die opmerking van een ander dat je het nooit gaat halen, of die tegenvaller op je pad waar even net iets anders loopt dan jij had uitgestippeld.

Dit kan een enorme deuk geven, het kan je laten wankelen, je onzeker maken. Er komen zelfs even twijfels, twijfels over jezelf.

Ja maar, kan ik het wel? Is mijn doel wel werkelijk zo realistisch als ik denk? Houd ik mijzelf niet voor de gek?


Weet, het is heel normaal dat je even gaat twijfelen en je kunt je er ook enorm rot door voelen. We zijn immers allemaal mensen en we houden nou eenmaal van bevestiging en erkenning.


Maar lieve jij! Wanneer jij gelooft in jouw doelen, wanneer jij gelooft in jezelf en jij je daar volledig voor inzet. Dan zul jij op een dag jouw doel bereiken!

Laat je niet uit het veld slaan je eigen hart te volgen door factoren van buitenaf. You got this!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page