top of page

"energy flows where attention goes"

Je hebt hem vast wel eens gehoord.

"energy flows where attention goes"Vaak wanneer we in een vervelende situatie zitten, of een beladen of negatief gevoel. Lijkt het of alles ineens mis lijkt te gaan. Er kunnen steeds meer lastige of vervelende situaties op je pad komen en je lijkt in een soort neerwaartse spiraal terecht te komen.

Dit heeft ook met de 'wet van aantrekking' te maken.

Wanneer wij ons richten op datgene wat er mis gaat, focussen we ons op het negatieve en zodoende zul je meer negativiteit aantrekken.


De kunst hierin, want negatieve situaties kunnen we nou eenmaal niet voorkomen, is je te richten op wat wel goed gaat. Welke boodschap of les heeft deze situatie te vertellen?

Richt je op de positieve dingen, probeer de boodschap erachter te zien en je zult merken dat de mist sneller wegtrekt.


Daarmee bedoel ik niet dat je weg moet kijken van de negatieve of beladen situatie. Maar kijk er juist met andere ogen naar. En zie daarnaast ook dat er nog genoeg dingen zijn die wel goed gaan, of succes hebben.


Naarmate je vaker in een soort van helikopterview kijkt naar jouw gebeurtenissen of de dingen die je overkomen, zul je merken dat je ook steeds sneller de boodschappen hierin zult ontdekken. Je zult steeds scherper worden en je leert jezelf meer en beter om te gaan met negatieve situaties om zo sneller terug te komen of te blijven in je eigen kracht.


Liefs Sanne

🙏💞☯️

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page