top of page
Innergy _ Traumarelease en Ademwerk _ Breathwork

TRAUMARELEASE BREATHWORK®

Een helende innerlijke reis

Overwin klachten als depressie, burn-out, angst & stress met Ademwerk

𝑻𝑹𝑨𝑼𝑴𝑨𝑹𝑬𝑳𝑬𝑨𝑺𝑬 & BREATHWORK

Ons brein vergeet gebeurtenissen, maar ons lichaam weet alles.


Zo kunnen wij uiteenlopende klachten ervaren van gebeurtenissen die ons brein al ver weggestopt heeft. Je zenuwstelsel kan hier iedere dag last van hebben.


Onbewust kunnen wij, door allerlei omstandigheden, de beslissing hebben genomen om onze emoties te negeren of te onderdrukken.

We gaan maar door, dag in dag uit, we rennen van hot naar her, en onze uit-knop of pauze-knop zijn we al lang uit het oog verloren. Om vervolgens verbaasd te zijn dat we vermoeid raken of uitgeput, buiten adem zijn, onverklaarbare fysieke en/of emotionele klachten krijgen of als laatste redmiddel van ons lichaam/brein dat we lam gelegd worden.

Energie die aangemaakt wordt tijdens een stressvolle of traumatische ervaring wordt opgeslagen in ons systeem wanneer wij niet in staat zijn deze gelijk te releasen, daarnaast wordt ook ons welbekende rugzakje steeds meer gevuld.

Als we kijken naar het dierenrijk, zien wij dat dieren instinctief deze spanningen releasen na een traumatische ervaring. Een instinct van ons als natuurlijke wezens die bij ons als mensen ergens ver naar de achtergrond is verdwenen.


BODY REMEMBERS TRAUMA THERAPY & TRAUMARELEASE BREATHWORK

Met BRTT® & TRB® maken we een diepe innerlijke reis. Een reis waarin we op zoektocht gaan in ons lichaamsgeheugen, op zoek naar opgeslagen spanning, energie en emoties die ver weggestopt zitten.

Een reis die je in staat brengt om diep opgeslagen emoties, stress & trauma pijnen ruimte te geven en op te lossen.

Door de combinatie van lichaamswerk & ademwerk ontstaat ook de mogelijkheid om fysiologische spanningen, trauma en stress te releasen.

Tijdens de ademreis ervaar je een combinatie en/of wisselwerking van gedachten, gevoelens, emoties en beleving. Ook kan het als een soort trance ervaren worden.

Ademen brengt ons bij de kern van onze dieper liggende spanningen, trauma's, blokkades, patronen en gedachten. 


𝐍𝐚 𝐞𝐞𝐧 𝐬𝐞𝐬𝐬𝐢𝐞 𝐯𝐨𝐞𝐥 𝐣𝐞 𝐣𝐞

Krachtiger

Meer ontspannen

Je rugzak is leger

Sterker in contact met jezelf

Minder last van oude emotie-pijnen

Beter in contact met jouw lichaam

Vermindering van onrust

Elk individu heeft zijn of haar eigen proces met bijbehorend tijdspad.

Mijn ervaring met Traumarelease & Breathwork is dat 1 of 2 sessies echt een verbluffende impact kunnen hebben voor jouw proces en persoonlijke en spirituele groei.

Meerdere sessies zijn in veel gevallen 'life changing'.

Dit is een van de veiligste en meest directe en effectieve manieren in ons bewustwordingsproces en om ons lichaam, geest, emoties en spiritualiteit te verkennen.

Regelmatig worden er in mijn praktijk Traumarelease & Breathwork ceremonies gehouden. Kijk hier voor actuele data. 

Image by Marvin Meyer

CONTACT

Bedankt voor de inzending!

bottom of page