top of page
Soul Retrieval.png

SOUL RETRIEVAL

Een Soul Retrieval is het terughalen van zielendelen uit de niet alledaagse werkelijkheid, waardoor de heelheid van de ziel herstelt. Ziel betekent in dit geval je essentie en je levenskracht.

Wanneer wij onze pijnen, emoties of herinneringen onderdrukken. Bewust of onbewust…

Dan verliezen we als het ware een stukje van onze pure ziel.

Dit stukje wordt namelijk onderdrukt, waardoor we niet meer volledig vanuit onze pure ziel of essentie in het leven staan, maar deels vanuit een (overleving)strategie of mechanisme.

Het kan zo ver gaan dat je tegen mentale, emotionele of fysieke problemen aan gaat lopen.

Het kan je letterlijk ziek maken.

Het staat je in de weg om te leven vanuit jouw pure zelf.

Ieder mens heeft wel zo’n stukje verloren ziel.

Dit kan zijn door een vervelende gebeurtenis, een traumatische ervaring of doordat er simpelweg geen ruimte was voor jouw gevoelens.

Deze avond zal in het teken staan van het terughalen van deze Zielsdelen.

Samen met de groep zullen wij verbinden, een veilige space creëren om zo jezelf én elkaar te steunen in ieders proces.

Zowel individueel als in het groepsproces zal er geheeld mogen worden.

Alles is welkom en mag er zijn

Deze avond maken we gebruik van een krachtig veld, ademwerk en lichaamswerk.

Ook is er oog voor ieders individuele proces, zonder dat we daarover hoeven te praten.

(Wat gedeeld wil worden is welkom)

Daarnaast zal het proces d.m.v. muziek en instrumenten bekrachtigd mogen worden.

Heb jij een drum, een ratel of een rainstick?

Neem deze dan vooral mee deze avond!

Er is plek voor maximaal 7 deelnemers en jouw investering is € 95,-

Ervaring met Ademwerk of lichaamswerk is niet nodig, maar kan wel een pré zijn.

We zullen starten om 19:30u en naar verwachting rond 22:30u afronden (uitloop mogelijk)

Voel jij dat je hierbij wilt zijn? Je wil terug naar jouw essentie én wil je dit graag in ondersteuning en verbinding met anderen doen zodat we ook collectief helingen kunnen inzetten?

Zorg dan dat je deze magische avond niet mist!

Liefs Sanne

Soul Retrieval-Innergy.jpg

RECENSIES

Ik heb bij Sanne en Anita in een hele fijne omgeving en veilige sfeer een Soul Retrieval ervaren. Van te voren had ik geen idee wat ik kon verwachten, maar ik had een "kom maar op" mentaliteit. Toen we de uitleg kregen, vond ik het toch wat spannend worden, omdat je je kwetsbaar opstelt voor hen en de groep. Maar ik voelde dat het goed was en bovendien: bij het oncomfortabele vind je groei! Sanne en Anita wisten exact wat ze deden en hebben alle deelnemers stuk voor stuk met alle aandacht en kunde begeleid. Ik ben hen heel dankbaar. Door hen en de veiligheid van de groep, heb ik emoties de ruimte kunnen geven waarvan ik niet wist dat ze nog zo intens in mijn lichaam lagen opgeslagen. Het voelt alsof ik bepaalde herinneringen en emoties nu eindelijk de aandacht heb gegeven die ze verdienen, het voelt rustiger, meer afgerond. Ik vind het een dikke aanrader voor iedereen.

Ik vond het een magische avond en ben benieuwd wat de andere ceremonies van Sanne en Anita nog voor me kunnen betekenen.

Nogmaals dank, Sanne en Anita.

Ik heb bij Sanne en Anita de soul-retrieval gedaan! Dit was een hele mooie methode om met mezelf en anderen in verbinding te gaan en daarbij delen van mezelf terug te halen. Ik heb hierna gemerkt dat ik met veel meer rust naar mijn dagelijks leven kan kijken en de “stress” situatie los kan laten waardoor ik hier met veel meer rust naar kan kijken, daar ben ik mega dankbaar voor! Daarnaast zijn Sanne en Anita heel open en toegankelijk waardoor ik me snel op mijn gemak voelde, Dankjulliewel!

Afgelopen week bij Sanne een Traumarelease sessie ondergaan. De prachtige ademreis was voor mij een bevrijdende reis. Zo bijzonder wat er is gebeurd tijdens deze sessie. Ik wist niet dat mijn lichaam tot zoiets in staat was....het gevoel in een soort trance te komen en spanning en verdriet los te kunnen laten. Sanne, het was ontzettend fijn om dit bij en met jou te mogen doen....Dank je wel!

Mijn Breathwork ervaring bij Sanne was heel bijzonder, ik ging er zonder verwachtingen in. Voelde me heel veilig onder de professionele begeleiding van Sanne en kon hierdoor echt voelen en ervaren wat er in mijn lichaam gebeurde, ik werd geraakt, zowel emotioneel als fysiek. Een onvergetelijke ervaring die nog steeds nawerkt. Alsof er iets is open gezet. Dank Sanne, ook voor je warme handen op het juiste moment. En de prachtige muziek.

Gisteren was het dan eindelijk zo ver, mijn afspraak bij Praktijk Innergy voor mijn traumarelease/ademreis.
Het was een mooie ervaring waar ik veel heb mogen loslaten en vandaag voel ik me zoveel lichter op alle vlakken.
Maar vooral fysiek voelt mijn lichaam anders, minder zwaar, letterlijk alsof er iets vanaf gevallen is.....

Ik heb bij Sanne een Traumarelease Breathwork avond bijgewoond. Samen met drie andere vrouwen mocht ik deze avond beleven. Sanne nam ons heel fijn mee in wat we precies gingen doen. Ook tijdens de sessie was ze er voor iedereen precies op het juiste moment, met de liefde en steun die toen nodig was. De sessie was intens en maakte bij ons allemaal veel los, maar ook super mooi. De energie van Sanne en van de groep was heel fijn, alles mocht er zijn. Ook na afloop van de sessie gaf Sanne nog uitleg over wat er de komende dagen nog kon gebeuren. In de dagen daarna heb ik nog contact gehad met Sanne, omdat de sessie even bleef hangen bij mij. Ze was er ook toen voor me en stond me bij waar ik dat nodig had. Kortom: een mega fijne ervaring bij Sanne. Kan het iedereen aanraden!

2022-08-14 16.26.26-1.jpg

Even voorstellen:

Wij; Sanne (Holistisch Trauma Therapeut en Traumarelease & Breathwork facilitator bij Praktijk Innergy) en Anita Sophia (Holistic Healer & Plantmedicine Facilitator)

verzorgen samen met regelmaat workshops en ceremonies gericht op het helen van:

  • oude traumastukken

  • belemmerende overtuigingen

  • opgeslagen stress & spanning

  • vastgezette emoties


Ook zijn deze ceremonies allemaal gericht op spirituele groei, verbinden met jezelf, de regie herpakken over je eigen leven (verantwoordelijkheid), bewustwording, zelfliefde en innerlijke groei.​

Ceremonies:

- Traumarelease ceremonie

(Body Remembers Trauma Therapy® & Traumarelease Breathwork®)

- CacaoBliss x Traumarelease Breathwork®

(Breathwork + Plantmedicijn)

- Rite of the Womb 

(Cacao Ceremony + ritueel incl. training & certificaat)

- Soul Retrieval / Terughalen van de Ziel

(Veld-, lichaams- en ademwerk)

bottom of page