top of page
Rite of the Womb.jpeg

RITE OF THE WOMB

Womb Healing Ceremony

Vaak dragen we, bewust of onbewust, pijn, angst, verdriet en trauma mee van onszelf, maar ook van onze moeders, grootmoeders en generaties ver daarvoor.

Dit kan er voor zorgen dat onze vrouwelijke kracht grotendeels verloren gaat en we niet langer leven vanuit verbinding met onszelf.

 

Vrouwelijke energie is scheppend en een zeer krachtige bron van creatie. Maar laat de plek waar vanuit wij creëren nou ook net de plek zijn waar wij veel trauma’s en intense gevoelens opslaan en vasthouden! Als een vrouw haar verbinding verliest met buik en baarmoeder begint zij disharmonie te ervaren in haar leven. Dit kan zich op verschillende manieren uiten:

van

 • fysieke pijn

 • problemen rondom menstruatie of zwanger worden

 

tot

 • het niet stromen van relaties

 • constante ervaring van stress

 • het gevoel hebben niet jezelf te kunnen zijn en maar te blijven geven terwijl je juist moeite hebt om eens voor jezelf te kiezen of echt te kunnen ontvangen.

 

Qua gedrag kan het zich o.a. uiten in:

 • onderdanigheid

 • de gewoonte je altijd aan te passen en jezelf kleiner te maken

 

De tegenpool komt ook voor, vrouwen vertonen dan:

 • buitensporig dominant gedrag

 • uiten zich inflexibel en eigenwijs en neigen naar een egocentrische houding

In deze disharmonie flowt je leven niet zoals je wilt en deze pijn, spanning, verdriet, eenzaamheid, boosheid en trauma die je ervaart, worden allemaal opgeslagen in jouw baarmoeder. Dat is de reden waarom we daar het liefst wegblijven en ‘op slot’ gaan.

De tijden zijn aan het veranderen, oude rituelen komen meer naar de voorgrond en het moment is aangebroken dat iedere vrouw zich weer mag herinneren wie zij werkelijk is!

The Rite of the Womb is een zeer krachtig ritueel en brengt in alle zachtheid jouw plek van creatie weer in balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen, zelfliefde en innerlijke wijsheid weer volop kunnen gaan stromen.

 

Het is een healing, een blessing en wedergeboorte van de liefdevolle en sterke essentie van jouw vrouw zijn.

Hoe deze dag er uit gaat zien:

Voorafgaand aan de geleide reis/meditatie zullen we verbinden met de Spirit van Cacao (optioneel).

Ceremoniële Cacao is een hart opener en geeft je een diepere verbinding met je intuïtie waardoor er meer ruimte ontstaat om inzichten en inspiratie te ontvangen.

Ook zullen we met verschillende methodieken heling mogen geven aan onze baarmoeders. (Somatic Bodywork/Breathwork)

 

Na deze dag en het ontvangen van deze energieke transmissie kun je jezelf registreren als Womb Keeper en mag je deze Rite zelf gaan doorgeven!


*Deze healing vindt plaats op individueel en collectief niveau en werkt door op de lijnen voor en na jou!
** Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite ook ontvangen.

Gun jij jezelf dit bijzondere cadeau en lijkt het je mooi om deze ook weer verder te delen?

We zien jou graag op Zaterdag 18 november 2023 in Apeldoorn.

Het ontvangen van deze Womb Healing is inclusief;

 

 • Ceremonie (Cacao optioneel)

 • Womb Healing + Transmissie

 • Somatic Bodywork, Breathwork, Energywork

 • Certificaat

 • Lunch

Deze dag zullen wij; Anita en Sanne jullie meenemen in een prachtige cacao ceremonie waarnaar Anita je meeneemt in dit magische Rite ritueel en leren we jou hoe jij deze weer door kunt geven aan andere vrouwen.

*Je ontvangt hiervoor een certificaat van deelname* 

Praktische Informatie:

 • Locatie: Spadelaan 23, Apeldoorn

 • zaterdag 18 november 2023

 • 11:00u - 16:30u

 • Jouw investering € 166,-

2022-08-14 16.26.26-1.jpg

Even voorstellen:

Wij; Sanne (Holistisch Trauma Therapeut en Traumarelease & Breathwork facilitator bij Praktijk Innergy) en Anita Sophia (Holistic Healer & Plantmedicine Facilitator)

verzorgen samen met regelmaat workshops en ceremonies gericht op het helen van:

 • oude traumastukken

 • belemmerende overtuigingen

 • opgeslagen stress & spanning

 • vastgezette emoties


Ook zijn deze ceremonies allemaal gericht op spirituele groei, verbinden met jezelf, de regie herpakken over je eigen leven (verantwoordelijkheid), bewustwording, zelfliefde en innerlijke groei.​

Ceremonies:

- Traumarelease ceremonie

(Body Remembers Trauma Therapy® & Traumarelease Breathwork®)

- CacaoBliss x Traumarelease Breathwork®

(Breathwork + Plantmedicijn)

- Rite of the Womb 

(Cacao Ceremony + ritueel incl. training & certificaat)

- Soul Loss / Terughalen van de Ziel

(Veld-, lichaams- en ademwerk)

Afgelopen zaterdag 10 september een breathwork en cacao ceremonie mogen meemaken en ervaren bij Sanne die samen met Anita Sophia echt een uniek, krachtig en veilig veld hebben gecreëerd voor hun cacao ceremonies.
Allereerst hebben we breathwork gehad van Sanne, dit was voor mij helemaal nieuw en ik heb echt ervaren wat de kracht ervan is. Wat een unieke ervaring en het maakte veel los.
Na de breathwork heb ik een hele mooie reis mogen maken met de cacao ceremonie en mede door het veilige gevoel dat Sanne en Anita je geven heb ik mij volledig in de ceremonie kunnen overgeven en het kunnen ervaren. Erg dankbaar en nagenieten van dit mooie cadeau, iets om nooit te vergeten.❤️

Lieve Anita & Sanne,
Ik ben jullie heel dankbaar. Voelde mij heel veilig bij jullie tijdens mijn heftige reis. Ik heb veel inzichten gekregen en voel me een stuk 'lichter'.
Dank jullie wel!
Liefs

Afgelopen woensdag was ik voor het eerst bij een BRTT & TRB sessie van Sanne. Wat een fijne ervaring heb ik daar gehad; de sfeer, de ruimte, de begeleiding van Sanne en Anita, het voelde allemaal heel goed en warm. Ik heb wat emoties daar kunnen laten en ik merk dat ik me lichter voel, rustiger kan doorademen en er een stukje onrust weg is. Heel erg bedankt voor deze mooie en waardevolle ervaring ✨❤️

Traumarelease.jpg
bottom of page