top of page
Image by Ravi Roshan

REIKI BEHANDELING OP AFSTAND

Misschien klinkt dit een beetje vreemd voor je, maar alles is energie en energie is overal in en om ons heen. Voor Reiki is afstand daarom ook niet van belang.

Een Reiki afstandsbehandeling is net zo krachtig als een directe Reiki behandeling en is ideaal voor mensen die door omstandigheden moeilijk hun huis uit kunnen.

Reiki op afstand is ideaal voor mensen die een druk leven hebben, om wat voor een reden niet het huis uit kunnen of bij mijn praktijk kunnen komen, of als je de energie graag in je eigen persoonlijke omgeving ontvangt.


Wil je graag een Reiki behandeling op afstand ontvangen, dan stemmen we samen een geschikte datum en tijd met elkaar af. Voor aanvang hebben we contact via mail of telefoon en ook na de behandeling spreken we nog na in een videogesprek.


Voorbereiding reikibehandeling:
Voor een afstandsbehandeling is het belangrijk dat je ongeveer 5 minuten voor aanvang ergens een rustig plekje opzoekt waar je je prettig voelt en even niet gestoord wordt. Zorg dat je hier goed kunt ontspannen. Je mag zitten of liggen, wat voor jou het prettigste is.  

Je kunt naar eigen wens een kaarsje aansteken, je favoriete muziek opzetten of wellicht een van je favoriete edelstenen erbij pakken om nog meer tot rust te komen. 

Op het moment en tijdstip dat we hebben besproken, stem ik mij af op jou en de Reiki energie en stuur deze naar jou.

bottom of page