top of page

Van Angst voor het voelen van mijn emoties… naar Ruimte, Omarming, Licht en Liefde voor mijzelf.


In december deelde ik een nogal kwetsbare post met jullie. Een persoonlijk proces waarin ik emoties verwelkomde waarnaar er een mega ruimte ontstond & een overvloed aan liefde en zachtheid voor mijzelf.Ergens in mijn leven heb ik de overtuiging opgepikt dat het voelen van emoties een zwakte was. Ik leefde met een enorme muur om mij heen. Zette elke dag dapper mijn masker op en deed steeds weer mijn stinkende best vooral mijn ‘goede’ kant te laten zien.

Emoties die ik voelde drukte ik aan de lopende band weg.

Totdat mijn emmertje overstroomde….. ik hield dit namelijk niet vol en belandde tot 2x toe in een burn-out/depressie, maar vooral… was ik enorm verwijderd geraakt van mijzelf!


Het is een lange weg geweest om dit contact met mijzelf weer te herstellen! En nog steeds kan ik hiermee worstelen.

Vooral in situaties waar mijn grootste triggers liggen, duikt dit patroon heel gemakkelijk weer op.

Steeds weer mag ik opnieuw leren, ervaren, voelen om zo nieuwe stapjes te mogen maken en verder te mogen groeien.

Wennen aan het voelen, de emoties, om zo te ervaren hoe KRACHTIG deze KWETSBAARHEID eigenlijk is! En het grote gevecht met mijn EGO hierin.


TRAUMARELEASE BREATHWORK heeft hier voor mij een enorm grote rol in gespeeld! Het gaf mij namelijk de mogelijkheid om door mijn eigen pantsers heen te breken, om uit te komen bij die ver weggestopte emoties.

Om zo te mogen ervaren wat voor een verlichting en zachtheid dit mij mocht brengen. En weer comfortabel te worden met mijn donkere kanten. Maar daarvoor moest ik er echt eerst doorheen!


Ons pad van heling, of de weg terug naar onszelf, gaat niet in één stijgende lijn. Het is een weg van vallen en opstaan, je lessen leren om vanuit daar te mogen groeien.

Het vraagt je om die put in te duiken en door die modder te gaan ploeteren.


Je over te geven aan dat wat diep in jou verborgen ligt, te doorvoelen, zodat jij het donker kunt omzetten in jouw licht!


Om weer terug te komen, BIJ JE PURE LIEFDEVOLLE ZELF! 💫💚Mijn eigen ervaringen en processen gebruik ik als inspiratie bij het helpen van anderen. Het voelt zo dankbaar anderen te mogen helpen en begeleiden bij het terugkomen bij zichzelf, het weer in contact komen met emoties en het verwerken van trauma’s.

En mijn kracht ligt ook juist daar, omdat ik als geen ander die donkere kanten ken.📸 @evabours_fotografie

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page