top of page

Traumaheling & Ademwerk

Vind jij het lastig om te spreken over de dingen die jij hebt meegemaakt?

Houd jij je altijd sterk, om jezelf te beschermen?

Heb je het gevoel dat je kwetsbaar opstellen zwak is?


Dit zijn allemaal gedragingen en reacties op traumatische ervaringen.

In ons leven bouwen wij overlevingsmechanismen op. Dit doen wij om onszelf te beschermen tegen eerder aangedaan leed.

Pijnen en emoties die we willen beschermen, die we stevig vast willen houden.

We gaan leven vanuit dat overlevingsmechanisme.

Denk aan bijvoorbeeld:

✨bindingsangst omdat je (veel) gekwetst bent

✨moeilijk spreken over je gevoel (of zelfs moeilijk bij je gevoel kunnen) omdat je ouders je dit niet geleerd hebben

✨enorme prestatiedrang naar de mensen om je heen, omdat er ooit iemand tegen je heeft gezegd dat je niet goed genoeg bent

✨Je trekt vaak aandacht naar je toe (zowel positief als negatief) omdat je een verlangen hebt gezien en gehoord te worden, want zo voel(de) jij je thuis niet.


Allemaal ‘oplossingen’ om (oude) pijnen en emoties niet weer te hoeven voelen.

Het is geweldig eigenlijk hoe wij onszelf steeds weer zo aan kunnen passen zodat we het dragelijk houden voor onszelf. Maar het heeft ook een keerzijde, door deze bescherming(en) wordt er een stukje van jouw pure zijn afgeschermd. Dit staat je in de weg om volledig vanuit jezelf, je hart te kunnen leven.

Daarnaast kan opgeslagen trauma voor vele soorten klachten zorgen. Denk aan angsten, depressieve gevoelens, burn-out, paniekaanvallen, slapeloosheid, maag/darm klachten, emotionele problemen, somberheid, stress, het gevoel het contact met jezelf kwijt te zijn.


Maar hoe los ik dat dan op? Ik hoor het je denken.....


Al deze overlevingsmechanismen beschermen een stuk pijn, woede, frustratie, verdriet of 1 van de vele andere soorten emoties.

Wanneer wij erin slagen ruimte te geven aan en onszelf toe te staan deze pijnen en gevoelens volledig te mogen voelen, dan geven wij heling aan onszelf en zijn wij in staat om het stukje ziel dat beschermd wordt te ontdoen van zijn beschermlaag.


Met traumaheling & ademwerk zijn wij in staat deze mechanismen te doorbreken doordat er een mogelijkheid ontstaat om door de vele lagen van lichaamspantsering heen te breken om op die manier mentale, emotionele en fysiologische spanning los te laten uit zowel lichaam, geest als het zenuwstelsel.

Een diepe innerlijke reis waarmee je toegang krijgt tot het lichaamsgeheugen en in staat bent om diep opgeslagen emoties, stress & trauma pijnen ruimte te geven en op te lossen.

Dit is een van de veiligste en meest directe en effectieve manieren om ons lichaam, geest, emoties en spiritualiteit te verkennen.


Benieuwd wat een sessie Traumaheling & Ademwerk voor jou kan betekenen?

Stuur mij een berichtje voor het plannen van een afspraak, meer info of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


In de maanden september en oktober boek je deze innerlijke reis voor geen € 199,- maar € 150,- (VOL=VOL)

Een sessie duurt ongeveer 2,5uur.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page