top of page

My Sacred SpaceJa, dit is mijn plek! Nou ja, eigenlijk loop ik een groot deel van de sessie de hele ruimte door tijdens een BRTT & Traumarelease Breathwork sessie. Ik neem je echt mee op reis jouw binnenwereld in en dit mag ik doen vanuit beweging. Vanuit mijn eigen authentieke energie.


Ik bewaak de ruimte de gehele sessie, begeleid en sta je bij daar waar nodig en ondertussen mag ik spelen met de energie en prikkel ik al jouw zintuigen.

Ik sta je het gehele proces bij, maar bovenal mag jij voelen en ervaren dat jij dit zelf mag en kan doen! In alle veiligheid.


Jij kan het aan om dát onder ogen te komen wat diep in jou verscholen ligt. Ook al voel je de spanning. Je kunt het dragen! De emoties, herinneringen en gedachten. Wat zich ook mag aandienen, je kunt het dragen. En nog mooier, je mag het voelen en naar het licht brengen In alle veiligheid en met alle ondersteuning van mijn aanwezigheid wanneer daar behoefte naar is.


Werkelijk een innerlijke reis naar de diepere lagen Om los te laten wat je al zo lang bij je draagt.

De kracht van Ademwerk blijkt keer op keer weer zo ontzettend krachtig, wijs en doeltreffend. Elke sessie is uniek op zijn eigen manier. Je mag precies krijgen wat jij nodig hebt. Ook al is dat misschien niet altijd wat je hoopt of verwacht.


Heb vertrouwen in jouw proces. Ik sta je met al mijn liefde bij!


Liefs Sanne


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page