top of page

Kracht van de Natuur

Als ik wandel door de natuur, merk ik dat ik steeds meer eenheid voel met alles om mij heen. Een soort samensmelting met de natuur. Wanneer ik in dat gevoel zit, is het alsof de natuur met mij wil spreken. Ik zie ineens dingen alsof ze uitgelicht worden. Ik word er naartoe getrokken. Dat kan een boom zijn, een tak, water, een uitzicht, alles dus Ze triggeren ieder voor zich een bepaald gevoel of herinnering in mij. Met nieuwsgierigheid neem ik waar en laat ik komen wat er komen mag. Alles is oké. Waar mag ik nog naar kijken? Wat wil er nog gezien worden in mij? Wat mag er nog gevoeld worden?

Er komt van alles voorbij.

Vandaag heb ik wat van deze pareltjes vastgelegd. Welk gevoel geeft elke foto jou? Wat wordt er in jou getriggerd?


Ik zou je willen uitnodigen om met bewuste aandacht naar deze boodschap te kijken. Zonder oordeel of verzet. Vraag jezelf af waarom een bepaald gevoel omhoog komt, wat heb jij daar nog te doen? Of mag je het gewoon nog even voelen?


Verbinding maken met je ziel.
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page