top of page

Durf jij jouw onderdrukte emoties vrij te laten?
Durf jij het aan? Durf jij jouw onderdrukte emoties vrij te laten?

Niet wegdrukken, loslaten of negeren. Maar verwelkomen, voelen en omarmen.

Er dwars doorheen!


In mijn praktijk zie ik veel mensen die een enorme angst of weerstand hebben opgebouwd tegenover deze onderdrukte gevoelens. Met daarbij een huis van een overlevingsmechanisme.

Het onderdrukken van emoties kan het gevoel geven de controle te hebben. Vaak is er een overtuiging (vanuit een vroeg kinderlijk trauma) dat je sterk moet zijn. Maar het voelt nu alsof je de controle verliest. Alsof het je inhaalt. Jouw emmer staat op overlopen….

Misschien was er geen ruimte voor gevoelens en emoties tijdens jouw opvoeding, of voelde je je ongezien, onbegrepen of ongehoord. Of misschien voelde het gewoon niet veilig genoeg om je zo vrij te voelen je te uitten zoals jij je echt van binnen voelde. Waaide je met alle winden mee, maar verloor je jezelf uit het oog. Of heb je gewoon nooit echt kind kunnen zijn en heb je al vroeg moeten zorgen voor anderen…


In mijn praktijk help ik je graag weer in contact te komen met deze dieper opgeslagen gevoelens. In alle veiligheid begeleid ik jou naar die diepere lagen, zodat jij mag gaan voelen. Dit doen we met Body Remembers Trauma Therapie en Breathwork.

Een geweldige methode die jou in staat stelt opgeslagen emoties, pijn en trauma te voelen en te helen, zonder daar persé over te hoeven praten.

Voel jij dat het tijd is om te voelen?

Durf jij deze duik te nemen?


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page