top of page

BRTT & Breathwork (TraumaRelease Ceremonie)

Afgelopen woensdag was weer onze maandelijkse groepsessie BRTT & Breathwork (TraumaRelease Ceremonie)


Wauw! Wat is dit toch elke keer weer een magische avond. De deelnemers hebben ieder een individuele innerlijke reis gemaakt. Wauw! Wat een overgave in deze groep! Er is zo ontzettend veel los gekomen.


Van intense gevoelens van liefde, verdriet, woede en een wedergeboorte, naar het verkrijgen van inzichten, rust en een intens gevoel van welkom mogen zijn.

Wij willen jullie bedanken voor jullie vertrouwen in ons en de power waarmee jullie dit aan zijn gegaan voor jezelf.


Na de ceremonie ontvingen wij prachtige woorden van de deelnemers:


“Wauw! Ik heb serieus in jaren niet meer zo kunnen huilen. Wat een opluchting!”


“Hey Sanne en Anita! Ik vond het een hele fijne avond, dus nogmaals dank daarvoor. Ik zat in de auto terug naar huis en het enige wat ik de hele weg heb gevoeld en wat door mijn hoofd ging was: 'Ik ben welkom, ik ben welkom, ik ben gewoon welkom!'

Hoewel ik absoluut met mijn hoofd wel wist dat dit zo is (heb zo'n beetje mijn hele levensverhaal al tig keer geanalyseerd, al vele overtuigingen kunnen ombuigen ed) voelde ik het nu voor het eerst in heel mijn lijf. Zo fijn!”“Wat een magische ervaring was het, de BRTT-ceremonie. In een mooie, warme setting waarbij er aandacht was voor een goede uitleg van wat wij zouden kunnen verwachten. Want het was toch ook best spannend; wat zou er gaan gebeuren? In een mooie opbouw waarin ik verrast werd door wat adem kan doen kwam ik op plekken in mij waar ik lang niet meer ben geweest. het was een ultiem moment van totaal in het lijf zijn, en emoties zonder belemmeringen of begrenzingen er te laten zijn, in de meest pure vorm. Vele jaren ervaringen in yoga en meditatie maar dit ging zo tot de kern. Eigenlijk moeilijk te omschrijven, gewoon doen als je jezelf lief hebt! Dank jullie Sanne en Anita voor de veilige holding!”


Maandelijks organiseer ik een Traumarelease Ceremonie waarin we in een kleine groep met BRTT & Traumarelease Breathwork aan de slag gaan. De actuele data vind je op de website.
Met BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy) en TRB® (Trauma Releasing Breathwork) maken we een diepe innerlijke reis. Een reis waarin we op zoektocht gaan in ons lichaamsgeheugen, op zoek naar opgeslagen spanning, energie en emoties die ver weggestopt zitten. Een reis die je in staat brengt om diep opgeslagen emoties, stress & trauma pijnen ruimte te geven en op te lossen. Door de combinatie van BRTT® & TRB® ontstaat de mogelijkheid om zowel fysiologische spanningen, trauma en stress te releasen als opgeslagen emoties.


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page