top of page
Image by Mr. Marco

DRUM & RELEASE

Weet je nog? 
Afgelopen maand deelde ik in een post dat ik voor het eerst bij een drumcirkel was geweest.

Nadat 1 van de aanwezige vrouwen mij daar vroeg of ik haar een Drumhealing kon geven, ontstond er intuïtief iets bijzonders.
🙏🏻💚

Nu zet ik mijn drum al regelmatig in tijdens de BRTT & Traumarelease Breathwork sessies die ik geef, maar deze avond ontstond er een andere connectie met mijn drum. 
Ik voelde dat ik deze meer en ook op andere wijze in mag gaan zetten. 

En zo is ontstaan….. 🥁 
DRUM & RELEASE 

Deze avond zullen we met elkaar mogen VERBINDEN, HELEN & GROEIEN.

Samen zullen we verbinden en de ceremonie openen, waarnaar ik jullie meeneem in je lichaamsgeheugen (BRTT) en ook zal je de kracht van een Drumhealing en Ademwerk mogen ervaren.

Deze avond stelt jou in staat om ruimte te geven aan diep opgeslagen spanning, stress, trauma & emoties. 


Ben jij erbij?

 • Woensdag 3 augustus

 • Van 19:30 - 22:00 (mogelijkheid op uitloop)

 • Een avond waarop er ruimte is voor maximaal 6 deelnemers.

 • Jouw investering € 49,-

🧚🏼💚

#breathwork #traumarelease #drumhealing #sjamanendrum #BRTT #trauma #verbinding #ceremonie #heling #spiritualiteit #innerlijkereis #trancehealing #kwetsbaarheidiskracht

Met BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy) en Ademwerk maken we een diepe innerlijke reis. Een reis waarin we op zoektocht gaan in ons lichaamsgeheugen, op zoek naar opgeslagen spanning, energie en emoties die ver weggestopt zitten.

Deze avond biedt jou:

 • Een veilige omgeving waar alles er mag zijn

 • Verlichting van lasten

 • Verbinding met gelijkgestemden

 • Je voelt je Krachtiger

 • Meer ontspannen

 • Je rugzak wordt leger

 • Je voelt je meer in contact met je lijf

 • Minder last van oude emotie-pijnen

 • Je maakt connectie met jouw ziel

 • Vermindering van onrust

DRUM & RELEASE

Afgelopen week bij Sanne een Traumarelease sessie ondergaan. De prachtige ademreis was voor mij een bevrijdende reis. Zo bijzonder wat er is gebeurd tijdens deze sessie. Ik wist niet dat mijn lichaam tot zoiets in staat was....het gevoel in een soort trance te komen en spanning en verdriet los te kunnen laten. Sanne, het was ontzettend fijn om dit bij en met jou te mogen doen....Dank je wel!

Mijn Breathwork ervaring bij Sanne was heel bijzonder, ik ging er zonder verwachtingen in. Voelde me heel veilig onder de professionele begeleiding van Sanne en kon hierdoor echt voelen en ervaren wat er in mijn lichaam gebeurde, ik werd geraakt, zowel emotioneel als fysiek. Een onvergetelijke ervaring die nog steeds nawerkt. Alsof er iets is open gezet. Dank Sanne, ook voor je warme handen op het juiste moment. En de prachtige muziek.

Gisteren was het dan eindelijk zo ver, mijn afspraak bij Praktijk Innergy voor mijn traumarelease/ademreis.
Het was een mooie ervaring waar ik veel heb mogen loslaten en vandaag voel ik me zoveel lichter op alle vlakken.
Maar vooral fysiek voelt mijn lichaam anders, minder zwaar, letterlijk alsof er iets vanaf gevallen is.....

Ik heb bij Sanne een Traumarelease Breathwork avond bijgewoond. Samen met drie andere vrouwen mocht ik deze avond beleven. Sanne nam ons heel fijn mee in wat we precies gingen doen. Ook tijdens de sessie was ze er voor iedereen precies op het juiste moment, met de liefde en steun die toen nodig was. De sessie was intens en maakte bij ons allemaal veel los, maar ook super mooi. De energie van Sanne en van de groep was heel fijn, alles mocht er zijn. Ook na afloop van de sessie gaf Sanne nog uitleg over wat er de komende dagen nog kon gebeuren. In de dagen daarna heb ik nog contact gehad met Sanne, omdat de sessie even bleef hangen bij mij. Ze was er ook toen voor me en stond me bij waar ik dat nodig had. Kortom: een mega fijne ervaring bij Sanne. Kan het iedereen aanraden!

Sjamanic Breathing - Traumarelease Breathwork.jpg
bottom of page