top of page
Innergy - Holistisch therapeut.jpg

TRAUMARELEASE CEREMONIE

Dinsdag 10 mei 2022

19:00u - 22:00u

Locatie: Zutphen

Voel je dat jouw emmertje geregeld vol zit, maar kom je er zelf niet helemaal bij?

Voel jij dat het de hoogste tijd is om oude sh*t los te mogen laten?

Ervaar je klachten als gevolg van stress, spanning of trauma?

Of merk je dat jij je emoties teveel binnenhoudt?


Op dinsdag 10 mei 2022 nemen wij;  Ingeborg van Erintes Praktijk en Sanne Woltjer van Praktijk Innergy jou mee op een innerlijke reis met deze TraumaRelease Ceremonie.

Een reis die je in staat brengt om diep opgeslagen emoties, stress & trauma pijnen ruimte te geven en op te lossen.

Dit doen we in een groep van maximaal 8 personen.

Deze avond zal bestaan uit 2 onderdelen.

- Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®)

- Traumarelease Breathwork (TRB®)

Praktische info:

Datum: dinsdag 10 mei 2022

Maximaal 8 deelnemers

Tijd: 19:00u - 22:00u 

Jouw investering: € 77,-

Locatie: Leestenseweg 13, Zutphen

Reserveer hier jouw deelname!


Onbewust kunnen wij, door allerlei omstandigheden, de beslissing hebben genomen om onze emoties te negeren of te onderdrukken.

We gaan maar door, dag in dag uit, we rennen van hot naar her, en onze uit-knop of pauze-knop zijn we al lang uit het oog verloren. Om vervolgens verbaasd te zijn dat we vermoeid raken of uitgeput, buiten adem zijn, onverklaarbare fysieke en/of emotionele klachten krijgen of als laatste redmiddel van ons lichaam/brein dat we lam gelegd worden.


Wanneer wij een stressvolle of traumatische ervaring of situatie ervaren, worden er stresshormonen (cortisol) aangemaakt in ons lichaam. Wanneer wij niet gelijk in staat zijn om deze te releasen (vechten/vluchten), worden deze opgeslagen in ons zenuwstelsel/nerve system. Dit kan voor veel uiteenlopende klachten zorgen.

Daarnaast wordt ook ons welbekende rugzakje steeds meer gevuld.


Met Body Remembers Trauma Therapy® & Traumarelease Breathwork® maken we een diepe innerlijke reis. Een reis waarin we op zoektocht gaan in onze binnen wereld én in ons lichaamsgeheugen, op zoek naar opgeslagen spanning, energie en emoties die ver weggestopt zitten.

Een reis die je in staat brengt om diep opgeslagen emoties, stress & trauma pijnen ruimte te geven en op te lossen.

Traumarelease Ceremonie

REVIEWS

Lees hier ervaringen van anderen die jou voorgingen

Afgelopen week bij Sanne een Traumarelease sessie ondergaan. De prachtige ademreis was voor mij een bevrijdende reis. Zo bijzonder wat er is gebeurd tijdens deze sessie. Ik wist niet dat mijn lichaam tot zoiets in staat was....het gevoel in een soort trance te komen en spanning en verdriet los te kunnen laten. Sanne, het was ontzettend fijn om dit bij en met jou te mogen doen....Dank je wel!

Bij Sanne een breathwork-ceremonie gedaan. Sanne is een mooi warm persoon. Ze ontvangt je met liefde en stelt je gelijk op je gemak. Tijdens de ademreis houd Sanne iedereen in de gaten en begeleid je daar waar nodig. Ik heb tijdens de reis veel emotie los gelaten wat mij weer een stuk verlicht heeft. Sanne dankjewel voor deze mooie ervaring.

Een prachtige sessie gehad bij Sanne! Ze had al snel een plek gevonden waar de energie vast zat. Het trillen was gigantisch. Na deze bijzondere ervaring hebben we een ademhalingsreis gedaan. Zij heeft me goed begeleid hierin en aan het eind kon ik me er helemaal in laten gaan. Sanne gaf mij de juiste steun en begeleiding die ik op dat moment nodig had. Ze is een waanzinnig lief en meelevend persoon waar je helemaal jezelf kan zijn en mag laten gaan. Niks is te gek.
Bedankt voor deze prachtige ervaring!

bottom of page