top of page

Release & Relax

Een dag-event waar verbinden, loslaten & relaxen samenkomen.

1

Verbinden met jezelf & met elkaar

2

Patronen en belemmeringen doorbreken

3

Ontspannen & Relaxen

Release & Relax event.jpeg

4

Contact maken met jouw ziel

5

Emoties & spanningen releasen

6

Ruimte maken voor jouw authentieke zelf

Op zondag 3 december neem ik je graag samen met Natasja (Moonchildpower) mee tijdens dit Release & Relax dag-event.

Samen hebben wij speciaal voor jou een dag vullend programma gecreëerd waarin we zowel de diepte in duiken als ruimte maken voor ontspanning, relaxen en integratie.

En dit alles in een sfeervolle en veilige setting onder professionele begeleiding.

Wat kan je verwachten tijdens dit dag-event?

  • We zullen gezamenlijk starten in een cirkel waarin we met verschillende oefeningen de verbinding zullen maken met zowel onszelf, ons innerlijk kind als met elkaar op zielsniveau.

  • We maken een diepe innerlijke reis om patronen te doorbreken en spanningen, emoties en/of trauma's ruimte te bieden om los te komen en te helen. Hiervoor maken we gebruik van het intelligente lichaamsgeheugen en werken we met verschillende Traumarelease (Somatic Bodywork) technieken geïnspireerd vanuit de TRE® & Body Remembers Trauma Therapy® en verschillende Breathwork technieken.

  • Ter versterking van jouw helingsprocessen, ontspanning én integratie word je meegenomen in een prachtige geleide meditatie waarna je kunt genieten & relaxen van een magische Soundhealing.

PraktijkInnergy-TraumaRelease.jpg

BREATHWORK

Moonchild.jpeg

MEDITATIE &

SOUNDHEALING

PraktijkInnergy-37.jpg

TRAUMARELEASE

TraumaRelease & Breathwork

Alles wat wij meemaken, zeker als we het hebben over stressvolle, emotionele of traumatische ervaringen, worden opgeslagen in ons lijf. Zo houdt ons lijf letterlijk stress vast wanneer wij dingen niet verwerken en hopen ook onverwerkte emoties zich op in het lijf, waardoor deze steeds meer en meer onder spanning komt te staan.

Je zenuwstelsel gaat de overleving in in plaats van de ontspanning. En we kunnen het gevoel krijgen het contact met onszelf te verliezen.

Zo kunnen wij uiteenlopende klachten gaan ervaren van gebeurtenissen die al lange tijd achter ons liggen. Fysieke, emotionele of mentale klachten. Of gedragspatronen/overlevingsmechanismen die het roer van ons overgenomen lijken te hebben.

Om weer terug te keren naar een staat van ontspanning en veiligheid (i.p.v. overleven), of wanneer jij verder wilt groeien op jouw pad van spirituele- en persoonlijke ontwikkeling, is het belangrijk dat wij zowel ons lijf als de ziel ontdoen van dat wat ons in de weg zit om te leven vanuit je authentieke zelf.

In sommige gevallen zijn wij bewust van de dingen (of trauma's) die ons belemmeren in het dagelijkse leven. Maar soms hebben we ook gewoon geen idee wat voor een trauma's we bij ons dragen.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat een gebeurtenis vanuit jouw jeugd, onbewust, van grote invloed is op patronen waar je vandaag de dag tegenaan loopt of klachten die je ervaart.

Door gebruik te maken van Somatic Bodywork & Breathwork, leggen we zowel contact met de ziel als met de oneindige intelligentie van ons lichaam. 

"The Body Remembers....."

Met zowel ademwerk als invloeden vanuit de TRE® en Body Remembers Trauma Therapy® maken we een diepe innerlijke reis. Een reis waarin we op zoektocht gaan in ons lichaamsgeheugen, op zoek naar opgeslagen spanning, energie en emoties die ver weggestopt zitten.

Een reis die je in staat brengt om diep opgeslagen emoties, stress & trauma pijnen ruimte te geven en op te lossen.

Om weer in dichter in contact te komen met jouw authentieke zelf, jouw ziel.

Door de combinatie van Somatic BodyWork en Ademwerk ontstaat de mogelijkheid om zowel fysiologische spanningen, trauma en stress te releasen als opgeslagen emoties.

Ook kan het zijn dat je mooie inzichten zult ontvangen of bepaalde puzzelstukjes helder op hun plek vallen.

Ademen brengt ons bij de kern van onze dieper liggende spanningen, trauma's, blokkades, patronen en gedachten.

Wat een innerlijke reis voor jou kan doen?

  • Je voelt je Krachtiger

  • Meer ontspannen

  • Je rugzak is leger

  • Sterker in contact met jezelf

  • Opgeslagen emoties krijgen de ruimte voor heling & verwerking

  • Beter in contact met jouw lichaam

  • Vermindering van onrust

PraktijkInnergy-TraumaRelease.jpg

Soundhealing met Klankschalen

We zien steeds meer een toename van het gebruik van klankschalen als onderdeel van andere behandelingen of als een op zichzelf staande behandeling.

Dat heeft te maken met de harmoniserende werking van de klank van de schalen.

Deze harmoniserende klanken van de klankschalen van Natasja zorgen voor diepe ontspanning.

Als de schalen worden aangeslagen, vibreren deze wonderlijk mooie klanken door het hele lichaam. Het luisteren naar de klanken leidt als vanzelf tot het ervaren van innerlijke stilte.


 

In diepe ontspanning vind een transformatie van energie plaats die helend is. Het gebruiken van klankschalen, van een bepaalde kwaliteit, leidt tot diepe ontspanning.

Door deze diepe ontspanning te ervaren krijgen lichaam en geest de kans te herstellen en te helen. De mind (het denken) komt tot rust en je zult een magisch moment van ontspanning mogen beleven.

Para sympathisch zenuwstelsel

Tijdens diepe ontspanning komen de lichamelijke processen tot rust. Het lichaam schakelt over naar het para sympathische zenuwstelsel. Dit deel van het zenuwstelsel stuurt die processen aan, die het herstel van het lichaam bevorderen. Dit is heel belangrijk voor ons, vooral omdat vaak het sympathische zenuwstelsel actief is.

Het sympathische zenuwstelsel is actief als we stress ervaren of overprikkeld zijn.

Het lichaam besteed dan geen aandacht aan groei en herstel, maar maakt stress hormonen aan, zodat we om kunnen gaan met stress.


Het is van belang voor onze gezondheid en welbevinden om geregeld in een staat van ontspanning (het para sympathische zenuwstelsel) te komen, zodat het lichaam zich kan vernieuwen.

Elk orgaan, huid, alles in ons lichaam wordt steeds vernieuwd, maar daar is wel rust voor nodig.

 

Het natuurlijke vermogen van het lichaam om te vernieuwen of herstellen, is in ieder mens aanwezig!
Door deze wetenschappelijke inzichten, kunnen we begrijpen dat ontspanning meer is, dan alleen een prettig gevoel. Er ontstaat ruimte voor heling en integratie.
Hoe dieper de rust, hoe meer resultaat er is.

Een Soundhealing met Klankschalen is om deze reden dan ook een magische toevoeging aan een diepe innerlijke reis voor optimale integratie van jouw release- & helingsprocessen!

WhatsApp Image 2023-11-07 at 10.11.50.jpeg

Praktische Informatie over dit Event

Wanneer:           Zondag 3 december

Tijd:                     10:30u - 17:00u

Locatie:              Praktijk Innergy

                            Spadelaan 23, Apeldoorn

Investering:       € 222,-  

Deze dag zal er voldoende thee, water, lekkers en ook een lunch aanwezig zijn.

Er zijn beperkt plekken beschikbaar voor dit event. 

bottom of page