top of page

Wat houdt jou nu bezig?

Het is even stil geweest vanuit mijn kant. Het is ook een vreemde periode waar we met zijn allen in zitten. Nu mijn praktijk gesloten is, kan ik geen fysieke behandelingen meer doen. Alleen nog afstandsbehandelingen. Maar uiteraard zit ik niet stil.

Zoals vele van jullie wellicht weten ben ik naast Reiki therapeut ook in opleiding tot Holistisch Therapeut. Op dit moment zit ik volop in mijn eigen ontwikkeling, werk ik door aan mijn opleiding en maak ik verslagen en mijn theorietoets voor mijn 1e leerjaar.

Daarnaast woon ik regelmatig online meditaties bij, healingsessies, heb ik Zoomcalls met medestudenten en doe ik af en toe een workshop. Deze week staat er een workshop Chakra's en Oliën op het programma. Ik heb er enorm veel zin in om meer te weten te komen over het gebruik en de werking van oliën in relatie tot onze chakra's. Wat deze kunnen betekenen voor ons.Verder heb ik deze week een boek aangeschaft over familieopstellingen. Dit is een onderdeel van mijn opleiding welke ik nog moet krijgen, welke enorm mijn interesse heeft. De bijzondere werking van opstellingen en de helderheid die het je kan geven. Ik kijk er dan ook naar uit ook de opstellingen te mogen gaan inzetten in mijn praktijk.Ook ben ik erg benieuwd wat jullie doen in deze periode? En wellicht heeft deze periode je inzichten gegeven die je graag wilt delen? Of heb je een vraag? (Een reactie of privé bericht mag altijd).

Liefs Sanne

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page