top of page
Paddenstoel in bos

MAGIC TRUFFLE x BREATHWORK

Een innerlijke reis met Magic Truffels

Al duizenden jaren wordt Psilocybine door inheemse volkeren ingezet voor gebed, genezing en visioenen. Tegenwoordig maakt men hier wereldwijd nog gebruik van tijdens rituelen en ceremonies, maar ook in de Westerse wereld wint het inzetten van Psilocybine als therapie de afgelopen jaren veel belangstelling en bekendheid .

Onderzoeken hebben bewezen dat Psilocybine en Psilocine (de actieve stoffen uit de magic- truffel of paddestoel) groei van nieuwe neurale vertakkingen en verbindingen tussen hersencellen stimuleert, wat zou kunnen helpen om makkelijker structurele veranderingen in je leven te kunnen maken, herinneringen kunt herevalueren vanuit een ruimer perspectief en bij het aanpakken van o.a. depressie, trauma en verslaving.

De combinatie van Psilocybine en deskundige begeleiding in een veilige setting kan je helpen in je process om de diepte in te gaan en zaken bij de kern aan te pakken.

De Psilocybine waarmee wij werken komt uit de Truffel, is legaal in Nederland en wordt makkelijk door het lichaam afgebroken, zonder toxische stoffen achter te laten. 

Magic Truffels zijn afkomstig van het Psilocybe paddestoel mycelium. Door bepaalde omgevingscondities resulteren deze niet in paddenstoelen maar in ondergrondse vorming van Sclerotia (een compacte massa van gehard schimmel mycelium dat voedselreserves bevat.) Zo kunnen de Sclerotia extreme omstandigheden overleven.

Een innerlijke-reis kan je inzicht geven bij bewustwording, spirituele ontwikkeling en levensvraagstukken.

Een innerlijke reis met de Truffel kan jou in contact brengen met jouw ware zelf en jouw innerlijke wijsheid, waardoor je diepe inzichten kan ontvangen op zielsniveau. Dit kan soms als overweldigend worden ervaren omdat we vaak afreizen naar de kern van een probleem. Dit kan iets zijn wat we bewust of onbewust weggestopt of verdrongen hebben en zich nu aandient om gezien en doorvoeld te worden om verder te kunnen komen in het oplossen van jouw klachten of vragen. Wij bieden jou hierin met liefde een veilige bedding en onze begeleiding als deskundigen en ervaringsdeskundigen waar nodig. Deze reis kan transformerend werken op jouw visie van zelf, anderen, jouw omgeving en hiermee dus jouw manier van in het leven staan. Houdt er rekening mee dat dit voor een tijdelijke onbalans zou kunnen zorgen. Vooraf kijken we samen of deze stap de juiste is op het moment voor jou en worden eventuele contra-indicaties nagegaan.

Psilocybine therapie kan helpen bij:

 • Stress, angst & PTSS gerelateerde klachten

 • Fysieke klachten

 • Verslavingsproblematiek

 • ADHD/ADD

 • Rouwverwerking

 • Bindings- en verlatingsangst

 • Eetstoornissen

 • Verwerken van: trauma, depressie & verdriet

 • Burn-out klachten

 • Persoonlijke ontwikkeling, bewustwording

 • Spirituele ervaringen

 • Levensvraagstukken

 • Hervinden van liefde voor zelf en het leven

NATUURLIJK PRODUCT

De Magic Truffel is een 100% natuurlijk en legaal product.

GECERTIFICEERDE BEGELEIDING

Onze begeleiders/therapeuten zijn ervaren in het werken met plantmedicijnen en gespecialiseerde Trauma therapeuten.

Magic Truffel x Breathwork
21 oktober 2023

9:30u - 21:00u
Apeldoorn
Max. 6 deelnemers

Uitwisseling € 255,-

Inclusief:

- Magic Truffel

- Vegan Maaltijd

- Sound Healing

- AromaTherapy

- Professionele begeleiding

- Telefonische Kennismaking

- Intake

- Nazorggesprek

Even voorstellen:

Wij; Sanne (Holistisch Trauma Therapeut en Traumarelease & Breathwork facilitator bij Praktijk Innergy) en Anita Sophia (Holistisch Therapeut & Plantmedicine Facilitator)

verzorgen samen met regelmaat workshops en ceremonies gericht op het helen van:

 • oude traumastukken

 • belemmerende overtuigingen

 • opgeslagen stress & spanning

 • vastgezette emoties

 

Ook zijn deze ceremonies allemaal gericht op spirituele groei, verbinden met jezelf, de regie herpakken over je eigen leven (verantwoordelijkheid), bewustwording, zelfliefde en innerlijke groei.​

Ceremonies:

- Traumarelease ceremonie

(Body Remembers Trauma Therapy® & Traumarelease Breathwork®)

- CacaoBliss x Traumarelease Breathwork®

(Breathwork + Plantmedicijn)

- Soul Retrieval / Terughalen van de Ziel

(Veld-, lichaams- en ademwerk)

Sanne Praktijk Innergy.jpg
IMG_20220403_213037_mh1649014366143.jpg

REVIEWS

Afgelopen zaterdag 10 september een breathwork en cacao ceremonie mogen meemaken en ervaren bij Sanne die samen met Anita Sophia echt een uniek, krachtig en veilig veld hebben gecreëerd voor hun cacao ceremonies.
Allereerst hebben we breathwork gehad van Sanne, dit was voor mij helemaal nieuw en ik heb echt ervaren wat de kracht ervan is. Wat een unieke ervaring en het maakte veel los.
Na de breathwork heb ik een hele mooie reis mogen maken met de cacao ceremonie en mede door het veilige gevoel dat Sanne en Anita je geven heb ik mij volledig in de ceremonie kunnen overgeven en het kunnen ervaren. Erg dankbaar en nagenieten van dit mooie cadeau, iets om nooit te vergeten

bottom of page