top of page

ERVARINGEN

Hoi Sanne, ik heb het gevoel dat ik beter met twee voeten op de grond sta. En dat ik de situaties met m'n ex makkelijker kan loslaten. De eerste dagen na jouw bezoek voelde mijn buik pijnlijk aan. Een soort spierpijn. Ik heb het gevoel dat jij daar aardig wat spanning hebt weggehaald. Dank je wel hiervoor! Ik ben er nog niet, maar merk dat ik weer een stapje verder ben in het loslaten.

Gister kwam ik bij je voor de Reiki behandeling met de vraag of je bij mij wat met m'n onrust kon doen.
Eenmaal bij jou gaf ik aan ook veelal last te hebben van het aanvoelen van energie van iedereen om me heen, en vooral de negatieve energie blijft hangen.

Tijdens de behandeling voelde ik mezelf eerst wat onrustig, maar ik vond al snel m'n rustpunt.
Op een paar onrustige momenten na, voelde ik me wel erg ontspannen worden en zag tijdens de behandeling zelfs ook wat kleuren (veelal groen, soms wat paars) waarna Sanne mij vertelde dat dit was.
Na de behandeling voelde ik mezelf erg ontspannen en merkte dat ik veel minder chaotisch was in m'n hoofd tijdens het na-gesprek met Sanne, kon ik ook rustiger op haar vragen in gaan. Dat voelde erg prettig aan!
Nu de volgende dag, merk ik dat ik rustiger ben opgestaan uit bed (en ook heerlijk diep heb geslapen).

Ik ben nog wel eens vol in mijn hoofd en dat heeft zijn weerslag op mijn nek en schouders. Ik heb Sanne benaderd om eens te ondervinden of reiki mij kan helpen. Ik vond het spannend, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Maar na geruststelling van Sanne en de prettige rustgevende ruimte waarin ik lag heb ik de reiki behandeling als zeer prettig en ontspannen ervaren. Het bracht mij wat ik nodig had, rust in mijn hoofd en weer ontspannen nek en schouders. En ook de dag erna bleef het ontspannen gevoel. En de rust in mijn hoofd.

Voor de eerste keer in aanraking geweest met Reiki. Had totaal geen idee wat te moeten verwachten. Ik vond het een heerlijke behandeling en zou dit zeker graag nog een keer willen doen. Het was heerlijk ontspannend en zo ging ik ook naar huis. Vond het een super prettige ervaring bij Sanne.

Ja, echt boven verwachting!

bottom of page